enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

DEVA Partisi Harran İlçe Başkanı ve yönetimi istifa etti

DEVA Partisi Harran İlçe Başkanı ve yönetimi istifa etti
25.12.2023 04:11
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) İlçe Başkanı Mehmet Reşat Özyavuz ile yönetimi, görevlerinden ve partilerinden istifa etti.

Kararlarını sosyal medya hesabından duyuran Özyavuz, “Bugün itibariyle ilçe kurucusu olduğum Demokrasi ve Atılım Partisi Başkanlığı görevi ve Yönetim Kurulu Üyelikleri görevinden mesai arkadaşlarım ile birlikte istifa etme kararı aldık” dedi.

Özyavuz, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün itibariyle ilçe kurucusu olduğum Demokrasi ve Atılım Partisi Başkanlığı görevi ve Yönetim Kurulu Üyelikleri görevinden mesai arkadaşlarım ile birlikte istifa etme kararı aldık. Öncelikle görev süresince bana destek veren, bize büyük teveccüh gösteren herkese teşekkür ederim. Tabiri caizse başı kabak, yalın ayak hallerine bakmadan seçimlerde bir kuru ekmeğini bizlerle paylaşan, İbrahim’in ateşine su taşıyan karınca misali ülkesi ve davası için mücadele eden koca yürekli tüm Harranlılara teşekkür ederim. Sevgi ile kalın.M.Reşat ÖZYAVUZ”

Özyavuz’un istifasının ardından DEVA Partisi Harran İlçe Başkanlığı’na vekaleten Mehmet Akif Güler atandı.

İstifa kararının nedenlerine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, Özyavuz’un paylaşımında yer alan ifadeler, istifanın parti içi anlaşmazlıklar nedeniyle olabileceğine işaret ediyor.

HABERLER  Yeniden Refah Bozova Belediye Başkan adayını açıkladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.