enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4539
EURO
34,6580
ALTIN
2.391,39
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
25°C
Şanlıurfa
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Şanlıurfa’ya 4 personel alımı

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Şanlıurfa’ya 4 personel alımı
25.12.2023 13:32
0
A+
A-

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesindeki Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), 8 denetçi ve 29 uzman personel alımı gerçekleştirecek. Şanlıurfa’da da 4 personel alımı yapılacak.

TKDK’nın ilanına göre, Şanlıurfa’da elektrik, elektrik-elektronik, elektronik, elektronik ve haberleşme mühendisliklerinden mezun 1, endüstri mühendisliğinden mezun 1, inşaat mühendisliğinden mezun 1 ve gıda mühendisliğinden mezun 1 olmak üzere toplamda 4 pozisyona alım yapılacak.

Başvurular, 29 Aralık 2023 tarihinde başlayacak ve 7 Ocak 2024 tarihinde sona erecek. Başvurular, TKDK’nın internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapılacak.

Adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıması gerekiyor. Ayrıca, ilgili bölümlerden lisans mezunu olmak ve KPSS’den en az 70 puan almış olmak gerekiyor.

Adayların, sınava başvuru için gerekli belgeleri tamamlayarak, 29 Aralık-7 Ocak tarihleri arasında TKDK’nın internet sitesi üzerinden başvuru yapması gerekiyor. Başvurular, 7 Ocak 2024 tarihinde mesai bitimine kadar kabul edilecek.

Sınav, 14 Ocak 2024 tarihinde Ankara’da yapılacak. Sınavda, adaylara genel yetenek ve genel kültür testleri uygulanacak. Sınavda başarılı olan adaylar, sözlü sınava davet edilecek.

Sonuçlar, TKDK’nın internet sitesinde ilan edilecek.

HABERLER  Korona virüs Gevaş fasulyesini vurdu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.