enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3743
EURO
34,7834
ALTIN
2.432,21
BIST
9.967,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
28°C
Şanlıurfa
28°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Süper Kupa finali Şanlıurfa’da oynansın

Süper Kupa finali Şanlıurfa’da oynansın
29.12.2023 23:33
0
A+
A-

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da bu akşam oynanması planlanan 2023 Turkcell Süper Kupa maçı, yaşanan krizin ardından iptal edildi. Bu gelişmenin ardından Şanlıurfaspor, Süper Kupa finalinin kentte oynanması için çağrıda bulundu.

Astor Enerji Şanlıurfaspor’dan yapılan açıklamada, “Süper Kupa finalinin; Cumhuriyet’imizin 100. yılında Kurtuluş Savaşı’nın temelinin atıldığı bu Şanlı topraklarda oynanması için TFF ve kulüplerimize davetimizdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Açıklamada, “Şanlıurfa, tarihi ve kültürel zenginliğiyle Türkiye’nin önemli şehirlerinden biridir. Aynı zamanda, Kurtuluş Savaşı’nın temelinin atıldığı bu topraklarda, Süper Kupa finalinin oynanması, hem şehrimize hem de Türk futboluna büyük bir prestij kazandıracaktır. Bu nedenle, TFF ve kulüplerimizi, Süper Kupa finalini Şanlıurfa’da oynamaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Şanlıurfaspor’un bu çağrısı, kentte büyük bir heyecan yarattı. Taraftarlar, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla, Süper Kupa finalinin Şanlıurfa’da oynanması için desteklerini dile getirdiler.

TFF ve kulüplerin, Şanlıurfaspor’un bu çağrısına nasıl yanıt vereceği merak ediliyor.

HABERLER  EURO 2020 çeyrek final maçları 2-3 Temmuz'da oynanacak
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.