Şanlıurfa’nın en önemli değerlerinden çiğ köfteyi sahiplenen Adıyaman’da, eğlence programında bir ustanın yoğurduğu çiğ köfte, şov yaparken başından aşağı döküldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntünün altına “İçinde et yok, tabii ki dökülür” yorumları yapıldı.
Şanlıurfa’nın en önemli lezzetlerinden çiğ köfteyi sahiplenen Adıyamanlılar, sık sık Şanlıurfa çiğ köftesine meydan okumalarıyla gündeme geliyor.
Adıyaman’da bir eğlence programında etsiz, üstelik zeytinyağı ve nar ekşisi ile yoğurduğu çiğ köfteyi tepsisine iyice yapıştıran usta, tepsiyi ters çevirerek havaya kaldırdı. Usta çiğ köfte tepsisi ile dönerek şov yaparken tüm çiğ köfteler başından aşağı döküldü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Sosyal medyada paylaşılan görüntülere yorum yağdı.
Şanlıurfalıların “İçinde et yok, tabii ki dökülür” yorumları dikkat çekti.
ŞANLIURFA'DA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN 2020 YILI TAMAMI İLE 2021 YILI İLK ÜÇ AYLIK DÖNEMİNE İLİŞKİN TOPLAM 15 AYLIK ZAMAN DİLİMİNDE 160 OLAYI DEŞİFRE ETTİ.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yeni dönemde eğitim-öğretime salgın şartlarını da dikkate alarak hem yüz yüze eğitimi hem de uzaktan eğitimi birlikte gerçekleştireceğimiz bir sistemle devam edeceğiz. Ailelerin tercihine göre okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinden başlayarak okullarımızı eğitim-öğretime açıyoruz” dedi.