enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
19°C
Şanlıurfa
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
26°C

BAT grubuna da zam geldi

BAT grubuna da zam geldi
05.01.2024 18:18
0
A+
A-

Yeni yılın başlamasıyla birlikte sigara fiyatlarına gelen zamlar devam ediyor. 2 sigara grubuna zam gelmesinin ardından bugün başka bir sigara grubu daha zamlandı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, BAT grubuna da zam geldiğini duyurdu. Dündar, yaptığı açıklamada, “BAT grubuna da zam geldi. En ucuz sigara 50 TL, en pahalı sigara ise 65 TL oldu” dedi.

Yapılan bu zamla birlikte BAT grubunda yer alan sigara fiyatlarında ortalama 10 TL’lik artış yaşandı. Böylece BAT grubunda en ucuz sigara 40 TL’den 50 TL’ye, en pahalı sigara ise 55 TL’den 65 TL’ye yükseldi.

Bu zam, yeni yılın başlamasıyla birlikte sigara fiyatlarına gelen üçüncü zam oldu. Daha önce Philip Morris ve JTI gruplarına zam gelmişti.

Sigara fiyatlarındaki artış, vatandaşların alım gücünü düşürürken, tütün bağımlılığı ile mücadeleyi de zorlaştırıyor.

HABERLER  Polis maaşlarına zam geliyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.