enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
29°C
Şanlıurfa
29°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
24°C

Şanlıurfa’da 8 ay önce yaşanan kazada cinayet ortaya çıktı

Şanlıurfa’da 8 ay önce yaşanan kazada cinayet ortaya çıktı
05.01.2024 22:11
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde, 8 ay önce sulama kanalına düşen otomobilde anne ve 4 çocuğun cansız bedenine ulaşılmıştı.

Olay sonrası eşinin ailesi tarafından ‘cinayet’ iddiaları üzerine 2 kere gözaltına alınıp tekrar bırakılan Hasan Çetin, 4 çocuğunu ve eşini öldürmekten tekrar tutuklandı.

6 Mayıs 2023’te Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı kırsal Ulubağ Mahallesi’nde bir aracın sulama kanalına düşmesi sonucu anne ve 4 çocuğu hayatını kaybetmişti. Kazada hayatını kaybeden anne Özlem Çetin’in ailesi, katıldığı bir televizyon programında olayın kaza olmadığını, cinayet olduğunu iddia ederek Hasan Çetin’den şikayetçi olmuştu.

Bu iddialar üzerine Hasan Çetin ile ölen Özlem Çetin’in ailesi televizyon programında yüzleştirildi. Yaşanan bu olayların ardından baba Hasan Çetin’in aylar sonra evlatlarının katili olduğu ortaya çıktı ve tutuklandı.

Tutuklanan Çetin, 4 çocuğunu ve eşini öldürmekten dolayı çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.

Olay nasıl gerçekleşti?

Olay, 6 Mayıs 2023’te Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı kırsal Ulubağ Mahallesi’nde meydana geldi. Hasan Çetin, idaresindeki 06 AAE 551 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak sulama kanalına düştü. Kazada anne Özlem Çetin (30) ve çocukları İrem Çetin (13), Yusuf Çetin (11), Büşra Çetin (9) ve İbrahim Çetin (7) hayatını kaybetti.

Kazadan sonra Hasan Çetin, gözaltına alındı. Ancak, Çetin, ifadesinde kazayı hatırlamadığını iddia etti. Çetin, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Ailenin iddiası

Kazanın ardından Özlem Çetin’in ailesi, olayın kaza olmadığını, cinayet olduğunu iddia etti. Aile, Hasan Çetin’in eşini ve çocuklarını öldürdüğünü öne sürdü.

Aile, katıldığı bir televizyon programında da bu iddialarını tekrarladı. Programda, Hasan Çetin ile Özlem Çetin’in ailesi yüzleştirildi. Yaşanan bu olaylardan sonra Hasan Çetin hakkında yeniden soruşturma başlatıldı.

Soruşturma sonucu

Soruşturma kapsamında Hasan Çetin’in telefon kayıtları incelendi. Çetin’in, kazadan önce eşiyle tartıştığı ve tehdit ettiği tespit edildi. Ayrıca, Çetin’in kazadan hemen sonra eşinin ve çocuklarının telefonlarını suya attığının da belirlendiği öğrenildi.

HABERLER  Siverek çıkışında araçlar çarpıştı! 2 yaralı

Bu deliller doğrultusunda Hasan Çetin, yeniden gözaltına alındı. Çetin, ifadesinde eşini ve çocuklarını öldürdüğünü itiraf etti.

Tutuklandı

Tutuklanan Çetin, 4 çocuğunu ve eşini öldürmekten dolayı çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.

Olayın ardından

Olayın ardından, Şanlıurfa Valiliği tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Kazanın ardından olayın aydınlatılması için gerekli tüm çalışmalar yapılmış olup, olaya karışan şahıs gözaltına alınarak adli mercilere sevk edilmiştir. Soruşturma titizlikle devam etmektedir” denildi.

Yorumlar

  1. Mustafa dedi ki:

    6 ay önce neredeymiş kolluk kuvvetleri. O zaman birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet vermek’ suçu yokmuydu. Polis, savcı hakim. Vah ki ne vah

  2. KAZIM GÜLLÜ dedi ki:

    Niye bir televizyon programı diyorsunuz didem arslan yılmaz la vazgeçme showtv desenize bir tv programı nedir yahuuuuu

  3. GÜNAY dedi ki:

    KATILIYORUM

  4. Deniz dedi ki:

    Kimbilir böyle olupta polisi savcisi Hic bisey yapmayan olaylar vardir. Ülke torpilden gecilmiyorki