enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C

DEVA Partisi Şanlıurfa’da kendi başına seçime girecek

DEVA Partisi Şanlıurfa’da kendi başına seçime girecek
06.01.2024 21:12
0
A+
A-

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Işık, pazartesiden itibaren aday adayı başvurularını almaya başlayacaklarını belirtti. İttifak düşünmediklerini de belirten Işık, “Genel başkanımız ile olan ortak kararımız Şanlıurfa’da DEVA Partisi logosu ile biz seçime gireceğiz” ifadelerini kullandı.

3 gün süren çalıştayın son gününde açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Işık, şunları kaydetti:

“Amacımız il ve ilçe yönetimlerimizi kurmak, 13 ilçe ve il yönetimimizi tekrardan yeniden canlandırmak. Tüm başvuruları aldık, pazartesiden itibaren aday başvurularını alacağız. 15 Ocak’tan itibaren belediye başkan adaylarımızı açıklamaya başlayacağız.

Bizim şu an ki yaptığımız çalıştay da tek amaç sistemin ne boyuta geleceği, partimizin Urfa’da yerleşeceği durum ne durumda olacağı yetmeyecek gibi biz partimizin ulaşabileceği noktaya geleceğiz. Bu bir ilçe olur, il olur, 2 tane meclis üyesi olur. Bu şekilde bir hazırlığımız var. Bunun matematiksel olarak hazırladık, başvurularımız çok fazla ve hazırlıklarımızı bitirdik.”

Işık, ittifak konusunda ise şu ifadeleri kullandı:

“Genel başkanımız ile olan ortak kararımız Şanlıurfa’da DEVA Partisi logosu ile biz seçime gireceğiz. İttifak yapmayı düşünmüyoruz.”

HABERLER  Fakıbaba polisleri unutmadı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.