enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Şanlıurfalı Sedat Anar, “Mehmet Akif İnan Ödülü” aldı

Şanlıurfalı Sedat Anar, “Mehmet Akif İnan Ödülü” aldı
07.01.2024 14:28
0
A+
A-

Memur-Sen’in kurucu Genel Başkanı Şanlıurfalı Mehmet Akif İnan’ın 24. vefat yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen “Mehmet Akif İnan Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül alan isimlerin arasında Halfetili müzisyen, yazar Sedat Anar da bulunuyor.

Ankara’da düzenlenen törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da katıldı. Törende, Başarı ve Teşvik, Kültür Sanat ve Edebiyat, Çalışma Hayatı ve Emek, Uluslararası Değer, Üstün Hizmete Vefa ve Jüri Özel Ödülü olmak üzere toplamda 6 dalda verilen ödüller sahiplerini buldu.

“Başarı ve Teşvik” dalında Halfetili olan müzisyen, yazar Sedat Anar’a da ödül verildi.

Anar, ödülünü aldıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Teşvik Ödülü’ne layık görüldüm. Jüri üyelerine çok teşekkür ederim. Hemşehrim merhum Akif İnan adıyla verilen bu ödülü almak ayrı bir mutluluk benim için” ifadelerini kullandı.

Anar, Halfeti’nin kültürünü ve müziğini dünyaya tanıtmak için yaptığı çalışmalarla tanınıyor. Anar’ın, “Halfeti’nin Şarkısı” adlı albümü, 2022 yılında “Yılın En İyi Folk Albümü” ödülüne layık görülmüştü.

“Mehmet Akif İnan Ödülleri”, Mehmet Akif İnan’ın “adalet, özgürlük, demokrasi ve sosyal adalet” ilkelerini benimseyen kişileri ve kurumları onurlandırmak amacıyla düzenleniyor.

HABERLER  Şanlıurfa'da güneşli hava devam ediyor, Önümüzdeki hafta hava nasıl olacak?
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.