enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Karaköprü’de 12 yaşındaki kız başıboş köpeklerin saldırısına uğradı

Karaköprü’de 12 yaşındaki kız başıboş köpeklerin saldırısına uğradı
15.01.2024 17:54
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde, başıboş köpekler, ortaokul öğrencisi 12 yaşındaki Fidan Damla Koçyiğit’e saldırdı. Kollarında ve bacaklarında derin yaralar oluşan kız çocuğu, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Karaköprü ilçesine bağlı kırsal Çiftekemer Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Fidan Damla Koçyiğit, evlerinin önünde oynarken, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerin saldırısı sonucu küçük kızın kollarında ve bacaklarında derin yaralar oluştu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı küçük kızı ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Doktorların ilk müdahalesinin ardından küçük kız, Gaziantep’e sevk edildi. Gaziantep’te ameliyat edilen küçük kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Köyde daha önce de başıboş köpek saldırıları yaşandığı belirten vatandaşlar, şikayetlerine rağmen bir türlü adım atılmamasından dert yandı. Köydeki öğrencilerin köpek korkusu nedeniyle okula gidemediği ileri sürüldü.

Vatandaşlar “Burada daha önce de başıboş köpek saldırıları yaşandı. Şikayetlerimize rağmen bir türlü adım atılmıyor. Köydeki öğrenciler köpek korkusu nedeniyle okula gidemediği için eğitimden geri kalıyor” dedi.

Baba Mehmet Koçyiğit ise “Burada başıboş köpeklerle ilgili çok şikayet var. Bu konuda yetkililerden yardım bekliyoruz” diye konuştu.

HABERLER  Eyyübiye'de Silahlı İntihar Girişimi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.