enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 49 şüpheli gözaltına alındı

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 49 şüpheli gözaltına alındı
22.01.2024 20:21
0
A+
A-

Şanlıurfa’da İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada yapılan operasyonlarda kilolarca uyuşturucu ele geçirilirken 49 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 46’sı sokak satıcılığı yapıyor.

Emniyet ve Jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kararlılıkla sürüyor. Son bir haftada ekipler tarafından yapılan denetim ve operasyonlarda, 96 kilo 907 gram skunk, 271 gram esrar, 180 gram metamfetamin, 108 gram bonzai, 50 gram eroin maddesi ve bin 689 adet sentetik hap ele geçirildi.

Ayrıca yapılan denetim ve operasyonlarda 49 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 46’sının sokak satıcısı olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 22’si tutuklandı.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Şanlıurfa’yı daha huzurlu hale getirmek için ilimizin her noktasında bütün suç unsurlarına karşı kararlılıkla çalışıyoruz. Lütfen 112 Hattı ve Uyuma Programı üzerinden şüpheli durumları bildirin, çalışmalarımıza destek verin.”

Operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddelerin piyasa değerinin yaklaşık 100 milyon lira olduğu tahmin ediliyor.

HABERLER  Urfa sınırında saldırı hazırlığındaki teröristler etkisiz hale getirildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.