enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Şanlıurfalı doktorun obezite ameliyatları yurt dışında da ilgi görüyor

Şanlıurfalı doktorun obezite ameliyatları yurt dışında da ilgi görüyor

Şanlıurfalı doktor Ferhat Çay’ın obezite hastaları için uyguladığı tüp mide ameliyatlarında elde edilen başarılar yurt dışında da kabul görmeye başladı. Son olarak Almanya’dan gelip ameliyat olan anne ve oğlunun sağlığa kavuştuğunu gören komşuları da Çay tarafından ameliyat edildi.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nden Genel Cerrahi Kliniği Öğretim Üyesi Op. Dr. Ferhat Çay, obezite hastaları için uyguladığı tüp mide ameliyatlarında elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da tanınan Çay, son olarak Almanya’dan gelen anne ve oğlunu ameliyat etti.

Almanya’da yaşayan gurbetçi genç Mustafa, 185 kiloya ulaşınca 3,5 yıl önce Çay tarafından ameliyat edildi. Her şey yolunda gidince, bir sıkıntı olmadığından dolayı 1,5 yıl sonra da Mustafa’nın annesi Sibel gelip ameliyat oldu.

Almanya’da ünü hızlı yayılan Ferhat Çay, daha sonra yurt dışından gelen çok sayıda hastasını ameliyat etti. Çay, son olarak anne ve oğlunun sağlığına kavuştuğunu gören Almanya’dan komşularını ameliyat etti. Bu hastanın refakatçisi olarak da önceden ameliyat edilen anne oğlu yanında kaldı.

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir tarafından hastalar Balıkesir’e gelerek Şanlıurfalı doktora ameliyat oluyor.

Çay: “İşimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz”

Op. Dr. Ferhat Çay, başarılarının yurt dışında da kabul görmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Çay, “İşimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Hastalarımızın sağlığına kavuşması bizim için en büyük mutluluk” dedi.

Çay, tüp mide ameliyatının obezite hastaları için en etkili tedavi yöntemlerinden biri olduğunu belirterek, “Bu ameliyatla hastaların midesi küçültülerek daha az yemek yemeleri sağlanıyor. Bu da kilo vermeyi kolaylaştırıyor” diye konuştu.

HABERLER  Şanlıurfa Spor Takımlarının Sağlığı Harran Üniversitesine Emanet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.