enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5217
EURO
34,9164
ALTIN
2.435,93
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Harran Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu kapatıldı

Harran Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu kapatıldı
24.01.2024 09:52
0
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni fakülte kurulması ve bazı fakültelerin kapatılmasına dair kararı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Kararla birlikte Harran Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu kapatıldı. Yüksekokulda eğitim gören öğrenciler, Harran Üniversitesi Turizm Fakültesi’ne geçiş yapacak.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, kararın ardından yaptığı açıklamada, “Harran Üniversitesi olarak turizm alanındaki eğitim ve araştırma faaliyetlerimize yeni kurulan Turizm Fakültesi bünyesinde devam edeceğiz. Turizm Fakültesi’nin kurulmasıyla birlikte, bölgemizin turizm potansiyelini daha da iyi değerlendirmek ve turizm alanındaki insan kaynağı ihtiyacını karşılamak için daha güçlü bir şekilde çalışacağız” dedi.

Adnan Menderes Üniversitesi’nde Yeni Fakülte Kuruldu

Kararla birlikte Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde de yeni bir fakülte kuruldu. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, 18.01.2024 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan kararla kuruldu.

Fakültede, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (İngilizce) olmak üzere 3 bölüm yer alacak.

Adnan Menderes Üniversitesi’nde Bir Fakülte de Kapatıldı

Aynı kararla, Adnan Menderes Üniversitesi Aydın İktisat Fakültesi kapatıldı. Fakültede eğitim gören öğrenciler, Adnan Menderes Üniversitesi’nin diğer fakültelerine geçiş yapacak.

Fırat Üniversitesi’nde Bölümün Adı Değiştirildi

Fırat Üniversitesi’ne bağlı “İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi”nin adı ise “İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi” olarak değiştirildi.

HABERLER  Şanlıurfa'da Gençler, üniversite hayallerine kavuştu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.