enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim programı: 50 ile gidecek, Şanlıurfa’ya gelecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim programı: 50 ile gidecek, Şanlıurfa’ya gelecek mi?
28.01.2024 15:10
0
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerine adım adım ilerlerken belediye başkan adaylarını tek tek açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçime kadar her günü titizlikle planlandı. Buna göre Şubat ayına deprem illerini Devlet Bahçeli ile ziyaret edecek olan Erdoğan, 7 bölgede toplam 50 ile gidecek. Peki, Şanlıurfa’ya gelecek mi?

Ocak ayını Ankara’da tamamlanması planlanan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şubat ayına deprem ili ziyareti ile başlaması öngörülüyor.

Türkiye Gazetesi’nde yer alan habere göre, bu süreçte bazı deprem illerine Cumhur İttifakı ortağı MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de eşlik etmesi planlanıyor. Yapımı tamamlanan afet konutları hak sahiplerine teslim edilecek.

Hazırlanan taslak programa göre Erdoğan Türkiye’de ayak asmadık yer bırakmayacak. Başkan Erdoğan, seçim takvimine göre Güneydoğu’dan Ege’ye 7 bölgesine de giderek vatandaşlarla bir araya gelecek.

Onlarca ilde yapımı tamamlanan devlet yatırımlarının toplu açılış törenlerine katılacak. Erdoğan, Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve Ağrı’da da miting düzenleyecek. Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya gelip gelmeyeceği ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Geçen sene asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri nedeniyle ertelenen Antalya Diplomasi Forumu’na da katılacak. Forum kapsamında dünyanın dört bir yanından gelen devlet ve hükümet başkanları ile ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

Erdoğan, seçim takviminin son haftası ağırlıklı olarak Ankara ve İstanbul’da geçirecek. Kampanya sürecine önce haftada bir sonlara doğru ise ikişer olmak üzere mayıs seçimlerinde olduğu gibi televizyon kanallarındaki özel yayınlara katılacak.

Erdoğan için hazırlanan bu yoğun program içerisinde devlet işleri de aksamayacak. Sabah’ta yer alan habere göre, düzenli olarak kabine toplantıları da yapılacak, yabancı devlet başkanları Türkiye’de ağırlanacak.

Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya gelip gelmeyeceğini önümüzdeki günlerde öğreneceğiz.

HABERLER  Bozova Ak Parti Kadın Kolları Başkanı belli oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.