enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Haliliye Belediyesi, engelli rampası talebini yerine getirdi

Haliliye Belediyesi, engelli rampası talebini yerine getirdi
30.01.2024 21:55
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Haliliye Belediyesi, hastalığı sonucu felçli kalan 82 yaşındaki Ayşe Türkmen’in engelli rampası talebine kayıtsız kalmadı.

Türkmen ailesinin başvurusu üzerine fen işleri ekipleri, kısa süre içerisinde engelli rampasını tamamladı.

Veysel Karani Mahallesi’nde yaşayan Türkmen, 2 yıl önce geçirdiği yüksek tansiyon krizi sonucu felç kaldı. Evden çıkmakta zorlanan Türkmen, engelli rampası talebinde bulundu.

Türkmen ailesinin başvurusu üzerine harekete geçen Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kısa süre içerisinde engelli rampasını tamamladı.

Engelli rampasının tamamlanmasıyla birlikte Türkmen, evine rahatça girip çıkabiliyor.

Veysel Karani Mahallesi Muhtarı Sadık Salar, engelli rampasının kısa sürede tamamlanmasından dolayı Haliliye Belediyesi’ne teşekkür etti.

Salar, “Her aile müracaat ettiği zaman anında o hizmeti yerine getirmeye çalışıyoruz. Türkmen ailesi de geldi, biz müracaat ettiler. Sağ olsun, Haliliye Belediyemiz de bu konuda çok şeffaf, çok açık çalışmaları var. Müracaatımız sonucu ekipler geldi, engelli rampasını yapmaya çalışıyorlar. Tabi ki bunun gibi birçok yeri de yaptık zamanında. Rabbim, Belediyemizden razı olsun. Canpolat Başkanımız da ekibiyle bu konularda çok hassas. Bunu da yapmış olduk. Çok teşekkür ediyorum Belediyemize.” dedi.

Haliliye Belediyesi, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

HABERLER  Eyyübiye'de dev projenin ihalesi yapıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.