enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Şanlıurfa’daki hastane bir aileye daha umut oldu!

Şanlıurfa’daki hastane bir aileye daha umut oldu!
05.02.2024 20:18
0
A+
A-

Şanlıurfa’da çocuk hasreti çeken Aydemir ailesinin son çare olarak başvurdukları Harran Üniversitesi Hastanesi’nde çocuk hasretleri son buldu.

Şanlıurfa’nın en önemli sağlık tesisi olan Harran Üniversitesi Hastanesi, çocuk hasreti çeken Aydemir ailesine umut oldu. 35 yaşındaki Emin ve Besra Aydemir çifti, uzun yıllar boyunca çocuk sahibi olma arzusuyla birçok hastaneye başvurdu, ancak kısırlık teşhisi konuldu. Son çare olarak Harran Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’na başvuran çift, Doç. Dr. Mert Ulaş Barut’un önderliğinde geçirdikleri tedavi sonrasında mutlu bir sona ulaştı.

Doç. Dr. Mert Ulaş Barut, 13 yıl boyunca çocuk sahibi olamayan Aydemir çiftine uygulanan tedavi sürecini şu sözlerle anlattı: “İnfertilite tanısıyla tedavi sürecimize başladık. Çok şükür hastamız tedavi protokolümüze uyarak hızlı bir şekilde zaman kaybetmeyerek başarılı bir sonuca vardık.”

Hastanenin başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan, bölgenin en önemli sağlık tesisi olduklarını vurgulayarak, “Şanlıurfa başta olmak üzere tüm bölgede hastalarımıza umut oluyoruz. 13 yıl çocuk özlemi çeken bir ailenin daha mutlu olduğunu görmek bizleri sevindiriyor.” dedi.

Ailenin mutluluğunu paylaşan Doç. Dr. Barut, her ailenin evlat sahibi olmasını istediklerini belirterek, çocuk sahibi olmak isteyen ailelere umutlarını yitirmemeleri ve Harran Üniversitesi Hastanesi’ne başvurmaları çağrısında bulundu.

Aydemir çifti, 12 yıl sonra “Mert Umut” adını verdikleri çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, hastane yönetimine teşekkür etti.

HABERLER  Grip aşısı eczanelerde satılmaya başlandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.