enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Şanlıurfa’da deprem sonrası boşaltılan binadan düşen şahıs öldü

Şanlıurfa’da deprem sonrası boşaltılan binadan düşen şahıs öldü
11.02.2024 16:56
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde depremde hasar gördüğü için boşaltılan bir binaya giren bir şahıs, en üst kattan düşerek hayatını kaybetti. Vücuduna demirler saplanan şahsın hırsızlık amacıyla binaya girdiği iddia edildi.

Olay, bugün saat 15.00 sularında İpekyol Mahallesi 2322 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, depremde hasar gördüğü için boşaltılan Önder Apartmanı’nın en üst katından bir şahsın düştüğü görüldü.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Vücuduna demirler saplanan şahsın binaya hırsızlık için girdiği iddia edildi. Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, şahsın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Mahalle Sakinleri Tehlikeyi Dile Getirdi

Öte yandan mahalle sakinleri, depremde hasar gördüğü için boşaltılan binaların tehlike oluşturduğunu dile getirdi. Söz konusu binaların bir an önce yıkılmasını isteyen vatandaşlar, bu yerlerin madde bağımlısı şahısların ve hırsızlık mekanı haline gelmesinden dert yandı.

HABERLER  Urfa'da Kendini polis diye tanıtarak dolandırıcılık yapan zanlı yakalandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.