enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
32°C
Şanlıurfa
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Süper Kupa Maçı Şanlıurfa’da oynanacak!

Süper Kupa Maçı Şanlıurfa’da oynanacak!
19.02.2024 22:48
0
A+
A-

Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı Mustafa Çadırcı, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa Maçı’nın Şanlıurfa’da oynanacağı müjdesini verdi.

Çadırcı’nın Sosyal Medya Paylaşımı:

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Çadırcı şu ifadeleri kullandı:

“Süper Kupa Maçı Şanlıurfa’ya hayırlı olsun. Bir nebze katkım olduysa ne mutlu bana. Deprem yaşayan, sel felaketiyle demoralize olan ekonomisi durağanlaşan ilimize tanıtım, turizm canlılığıyla Çağ atlatacaktır.”

Maçın Şanlıurfa’ya Etkisi:

Süper Kupa Maçı’nın Şanlıurfa’da oynanacak olması şehrin tanıtımı ve turizmi açısından önemli bir katkı sağlayacağı düşünülüyor. Maçın Şanlıurfa’ya ekonomik açıdan da büyük katkı sağlayacağı öngörülüyor.

Şanlıurfa’da Heyecan Dorukta:

Süper Kupa Maçı’nın Şanlıurfa’da oynanacak olması şehrin sakinlerinde büyük bir heyecan yarattı. Şanlıurfalılar, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi şehirlerinde ağırlamak için sabırsızlanıyor.

Maçın Tarihi ve Saati Henüz Belli Değil:

Süper Kupa Maçı’nın Şanlıurfa’da hangi tarihte ve saatte oynanacağı ise henüz belli değil. Maçın tarihi ve saati TFF tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Şanlıurfa’ya Hayırlı Olsun!

Süper Kupa Maçı’nın Şanlıurfa’da oynanacak olması şehrin tanıtımı, turizmi ve ekonomisi için önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Maçın Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diliyoruz.

HABERLER  Şanlıurfa'da Sanayinin çarkı bu kez seçim için dönüyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.