enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Beyazgül, “ Yine onlar konuşacak, Biz yapacağız”

Beyazgül, “ Yine onlar konuşacak, Biz yapacağız”
26.02.2024 02:47
0
A+
A-

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesi binlerce vatandaş Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ü bağrına bastı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle tekrar aday gösterilen Başkan Beyazgül, Emniyet caddesinde binlerin katılımı vebüyük coşkuyla miting havasında seçim irtibat ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa’da ilklere ve enlere imza atan, halkın teveccühü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Peygamberler şehri Şanlıurfa’ya beş yıl daha hizmet etme aşkıyla çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Emniyet Caddesinde açtığı seçim ofisi vatandaşlarla doldu taştı.

Salonun hınca hınç dolduğu gözlemlenirken Şanlıurfa Pazarcılar Derneği Başkanı Hacı Keser ve beraberindeki kalabalık grup meşalelerle birlikte Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’ün seçim irtibat ofisine doğru yürüdü. Grup, “En Büyük Başkan Bizim Başkan” Şanlıurfa Başkanının Yanında”, “Dik Dur Eğilme Şanlıurfa Seninle” sloganları eşliğinde alkışlarla Başkan Beyazgül’e destek verdi.

Şanlıurfa’da gençlere çok güvenen ve gençler için hayata geçirdiği gençlik merkezleri, spor salonları, kütüphaneler ve spor sahalarıyla gençlerin gönlünde taht kuran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ünseçim ofisinde gençler de yoğunluktaydı. Gençlerin abisi, gençlerin başkanı sloganları atan Şanlıurfalı gençler, 31 Mart akşamı sandıktan “Güçlü Başkan Güçlü Gençlik” çıkacağı sinyallerini net bir şekilde verdi.

Başkan Beyazgül’ün seçim ofisini AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt Şanlıurfa Oto Kiralamacılar Dernek Başkanı İsmail Tumbuloğlu, MİSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ömer Ağ ve vatandaşlar bir an olsun yalnız bırakmadı. Buluşmada Şanlıurfa’ya yapılan ve yapılacak olan proje ve hizmetler de istişare edildi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ONLAR LAF ÜSTÜNE LAF KOYACAK BİZ TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYACAĞIZ”

Seçim ofisini bir an olsun boş bırakmayan genç yaşlı herkese teşekkür eden Başkan Beyazgül, Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güçle bizlere emanet edilen bu şehri en yüksek mertebeye çıkarmak için gece gündüz demeden ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. 

HABERLER  Zeynel Abidin Beyazgül Viranşehir ilçesini karış karış dolaştı destek sözü aldı

Başkan Beyazgül, “Siz her zaman Şanlıurfa’nın yanında oldunuz. Sizler her zaman Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında oldunuz. Buradaki atmosfer bizlere gösteriyor ki 31 Mart’ta sandıkları patlatacağız. 31 Mart akşamı sandıklar Beyazgülleraçacak Allah’ın izniyle… Şanlıurfa önümüzdeki beş yılda şahlanışa geçecek. Yine onlar konuşacak biz yapacağız. Onlar lafın üstüne laf koyacaklar biz taşın üstüne taş koyama devam edeceğiz. 31 Mart’ta çok güçlü bir şekilde sandıkları patlatalım ki bu göreve talip olanlar şunu bilsinler eğer ben belediye başkanı olmak istiyorsam, bu işin yolu iki şeyden geçer. Bir gönüllerden geçer, iki Şanlıurfa’ya hizmetten geçer. Bunun başka yolu yok geleceksin insanların gönüllerine gireceksin. Evlerine gireceksin, onların ihtiyaçlarını soracaksın. Eksiklerini soracaksın. Onlar seni bir baba gibi görecek, diyecekler ki evet benim bir Şehr-ül Emin’im var.Ben dara düştüğümde benim yanımda olur diyecekler. Ne diyordu Cumhurbaşkanımız “Hasbi olacaksın, Hesabi değil” diyordu. Buraya gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz ateşin suya çevrildiği şehirde sevgi tohumları ektik. Öfkeleri dindirdik. Sevgiyi yücelttik. Allah’ın izniyle bu işin başında olduğum müddetçe halkıma karşı mütevazı, halkıma karşı yumuşak, ama haksızlığa karşı sert olacağım” diye konuştu.

Başkan Beyazgül seçim ofisine gelen vatandaşlarla tek tek tokalaşarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.