enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C

Karaköprü’de Camiler Ramazan’a hazırlanıyor!

Karaköprü’de Camiler Ramazan’a hazırlanıyor!
26.02.2024 17:02
0
A+
A-

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesi ilçedeki cami ve ibadethanelerde temizlik çalışmaları yaparak vatandaşların tertemiz bir ortamda ibadet etmelerini sağlıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan’da vatandaşların ibadetlerini temiz bir ortamda yapabilmesi için Karaköprü Belediyesi hummalı bir çalışma yürütüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cami ve ibadethanelerde yıkama ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor.

Camiler Tertemiz Oluyor

Cami halıları halı yıkama makinesiyle yıkanırken, camideki tüm duvarlar ve malzemeler dezenfektanlı suyla yıkanıyor. Cami bahçesi, lavabolar ve şadırvan da tazyikli suyla yıkanıp temizleniyor. Detaylı bir şekilde temizlenen ve dezenfekte edilen camilere güzel koku için gül suyu dökülüyor.

Vatandaşlar Memnun

Karaköprü Fatma Koç İmam Hatibi M. Hakan Demirci, yapılan uygulamadan çok memnun olduklarını, Ramazan ayında tertemiz ibadethanelerde vatandaşların ibadet edeceğini söyleyerek Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve personeline teşekkür etti.

Cami cemaati vatandaşlar da uygulamadan çok memnun olduklarını dile getirerek bulaşıcı salgın hastalıkların fazla olduğu bu dönemde Ramazan ayında daha fazla kullanacakları camilerin dezenfekte edilip temizlenmesinin çok önemli olduğunu belirttiler.

Temizlik Çalışmaları Devam Edecek

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm camilerde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürecek.

HABERLER  Viranşehir’deki tapu sorunu çözüldü
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.