enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4147
EURO
34,7678
ALTIN
2.419,29
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
25°C
Şanlıurfa
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Kasım Gülpınar: “Halk istediği için aday oldum”

Kasım Gülpınar: “Halk istediği için aday oldum”
27.02.2024 15:28
0
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kasım Gülpınar, Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtladı.

Gülpınar, adaylık sürecini, Urfa’da öncelikli olarak yapmayı planladığı çalışmaları ve hedeflerini anlattı.

Adaylık Süreci:

Gülpınar, 2018’de milletvekilliği adaylığı için tekrar aday olmayacağını deklare ettiğini ve belediye başkanlığı için girişimde bulunmadığını söyledi. Anketlerde isminin çıkması üzerine halkın ve Cumhurbaşkanının isteği doğrultusunda aday olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanına Yanlış Bilgi Aktarıldığı İddiası:

Gülpınar, adaylık sürecinden haberdar olmadığını ve süreçten hiçbir şekilde haberi olmadığını dile getirdi. Cumhurbaşkanına yanlış bilgilerin aktarıldığını ve Urfa ile ilgili kanaatinin alınmadığını savundu.

Farklı Kesimlerden Destek:

Gülpınar, farklı siyasi görüşlerden ve çeşitli kesimlerden destek aldığını söyledi. Sandığa ne kadar yansıyacağını şimdiden kestirmenin mümkün olmadığını, ancak sahada çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Urfa’da Öncelikli Hedefler:

Gülpınar, Urfa’da öncelikli olarak şeffaf bir belediyecilik anlayışını hakim kılmak istediğini söyledi. Yolsuzluk ve kaynak israfı iddialarını araştırmak ve liyakatli bir yönetim oluşturmak için çalışacağını vurguladı.

Kentsel Dönüşüm ve Diğer Çalışmalar:

Gülpınar, liyakatli ve şefkatli bir belediyecilik anlayışıyla kentsel dönüşüm ve diğer projeleri de ele alacağını belirtti.

5 Yıllık Görev Süresi Taahhüdü:

Gülpınar, sadece 5 yıllığına oy istediğini ve 5 sene sonra bir daha belediye başkanlığına aday olmayacağını taahhüt etti.

HABERLER  Bozdağ mı Nebati mi? Şanlıurfa'da bir bakan çalışmalara başladı…
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.