enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Şanlıurfa’daki Süper Kupa için “yabancı hakem” önerisi

Şanlıurfa’daki Süper Kupa için “yabancı hakem” önerisi
03.03.2024 22:49
0
A+
A-

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, 7 Nisan’da Şanlıurfa’da oynanacak Süper Kupa maçı için Galatasaray’a çağrıda bulundu. Baki, “İki ezeli rakip, yabancı hakem için başvuru yapalım” dedi.

Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe, Mersin’de karşılaştığı Atakaş Hatayspor’u 2-0 mağlup etti.

Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, geçen hafta oynanan Galatasaray-Antalyaspor maçında ezeli rakiplerinin kırmızı kart görmesi gereken yerde bazı pozisyonlarda faul bile çalınmadığını savundu. Hakem kararlarıyla ilgili konuşan Baki, Şanlıurfa’da 7 Nisan’da oynanacak Süper Kupa maçı için de flaş bir öneride bulundu. Selahattin Baki, şunları söyledi:

“Sezon başından beri Fenerbahçe ve Galatasaray lehine, aleyhine verilen kırmızı ve sarı kartlara bir bakıldığı zaman zaten kamuoyu bizim endişemizi ve haklılığımızı paylaşacaktır. Ezeli rakibimizin atanmış başkanı. Birkaç kere, ‘bu federasyon bizim federasyonumuz, biz seçtik, memnunuz’ gibi laflar sarf etmişti. Geçen hafta her ne hikmetse bir anda ‘futbol tarihinin en kötü federasyonu, bütün kurumlarıyla beraber istifalarını istiyoruz’ diye resmi yazılan bir açıklama yaptılar. O zaman biz de bir samimiyet testi yapmak istiyoruz. Biz zaten uzun zamandır bu konularda endişeliyiz. Hakem performanslarında. Kendileri bu seviyeye geçen hafta ulaştılar. Sağ olsunlar. O zaman Şanlıurfa’daki Süper Kupa maçı için iki büyük kulüp ve ezeli rakip, yabancı hakem için başvuralım. Onların da samimiyetlerini görelim. Ne kadar istemiyorlarmış bu kurulları ve federasyonu?”

HABERLER  Galatasaray Süper Kupa için Şanlıurfa'da!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.