enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Zeynel Abidin Beyazgül, Adil bir anlayışla tüm ilçelere hizmet ettik

Zeynel Abidin Beyazgül, Adil bir anlayışla tüm ilçelere hizmet ettik
07.03.2024 22:11
0
A+
A-

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İstanbul Şanlıurfalılar Federasyonu tarafından düzenlenen geceye katıldı. Başkan Beyazgül, tüm ilçelere adil bir şekilde hizmet ettiklerini söyledi.


Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Haliliye Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Canpolat ile birlikte İstanbul Şanlıurfalılar Federasyonu tarafından kentte yapılan geceye katıldı.


İstanbul Şanlıurfalılar Federasyonuna bağlı dernekler yerel seçimlerde Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e tam destek sağlayacak.

Şanlıurfa’da 5 yılda yapılan çalışmaların anlatıldığı gecede Başkan Beyazgül, davetlilerle tek tek ilgilendi.
Şanlıurfa Kültürünü federasyon aracılığıyla tüm dünyaya tanıttıklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Gerek İstanbul’da gerekse Şanlıurfa’da yaptığımız birçok organizasyonda Şanlıurfa ile İstanbul arasında güzel bir köprü kurduk. Aynı zamanda İstanbul’da yaptığımız birçok etkinliğe katıldık.

İstanbul’da düzenlenen etkinliklerde örfümüzü, adedimizi ve geleneklerimizi devam ettiren bir oluşumun içerisinde yer aldık. İnşallah 31 Mart’tan sonra federasyonumuzun yanında olmaya devam edeceğiz. Şanlıurfa merkez ve kırsal alanlarda birçok hizmeti tamamladık. Yaptığımız çalışmalarla ilçelerimizi ayağa kaldırdık. Daha önce yapılamayan her şeyi yaptık. Siverek, Birecik ve Ceylanpınar’a da biz hizmet ettik.


Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye ilçesine yapılan çalışmalarla halkın karşısına çıktıklarını ve yeni dönemde de hizmetlerin devam edeceğini söyledi.


İstanbul Şanlıurfalılar Federasyonu Başkanı Adnan Şansal ise önemli olan zor dönemlerde birbirimize sahip çıkmaktır ve bu nedenle Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e destek vereceğiz.

HABERLER  Son ankete göre cuhmurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.