enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Şanlıurfa’da depremzedelerle ilk iftar

Şanlıurfa’da depremzedelerle ilk iftar
12.03.2024 15:10
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Ramazan Ayı’nın ilk iftarını TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ ve Şanlıurfa milletvekillerinin de katılımıyla Depremzede vatandaşlarla yaptı.

Ramazan Ayı’nın manevi atmosferi Peygamberler şehri Şanlıurfa’da her sene olduğu gibi bu sene de doruklarda yaşanıyor. Her zaman vatandaşların yanında yer alan, onların derdiyle dertlenen ve taleplerinin çözümü için çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Emin Önen, Abdurrahim Dusak, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek ile birlikte 6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlarla bir araya gelerek ilk iftarı onlarla yaptılar.

Depremzedelerle yakından ilgilenen Başkan Beyazgül, masaları tek tek dolaşarak vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

BOZDAĞ, “ASRIN FELAKETİNDE HAYATLARINI KAYDEBEN VATANDAŞLARIMIZI RAHMETLE ANIYORUZ”

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ  konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek tekrar Ramazan Ayı’na kavuşmayı Rabbim bizlere nasip etsin dedi. Bozdağ, “ Bugün ilk iftarımızı depremde zarar gören, yakınlarını kaybeden ve büyük sıkıntı yaşayan, büyük acıları paylaşan kardeşlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Asrın felaketi büyük depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza, hemşehrilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına da bir kez daha baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “SİZLERE HİZMET ETMEK BİZİM İÇİN EN ÖNEMLİ HİZMETLERDENDİR”

Her zaman vatandaşın yanında yer aldıklarını kaydeden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül , “ Burada bulunan tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Ayı’nı canı gönülden tebrik ediyorum. Ramazan Ayı’mız mübarek olsun. İlk orucumuzu hep beraber açtık Allah Tuttuğumuz oruçları kabul eylesin afiyet şifa olsun. Ülkemiz 6 Şubat’ta yüzyılın afeti diye nitelendirilen bir deprem yaşadı. Burada aramızda yakınlarını kaybeden vatandaşlarımız da vardır. Onlara baş sağlığı diliyorum. Tabi ki önemli bir badireden geçtik. Sizlere hizmet etmek bizim için en önemli hizmetlerdendir. İyi ki ilk iftarı sizlerle birlikte açtık. Sohbet ettik, sizleri dinledik. Her birimiz bir masada oturduk. Sizlerin sorunlarınızı dinledik. Söylediklerinize kulak verdik. Aslında sorunlarınızın benzer olduğunu gördük. İnşallah sizlerle daha sık görüşeceğiz. Tekrar hayırlı ramazanlar diliyorum.” diye konuştu.

HABERLER  Urfa’ya has zahter bin derde deva
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.