enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5239
EURO
34,9166
ALTIN
2.429,65
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Siverek’te öğretmenlere hakaret ve tehdit iddiası!

Siverek’te öğretmenlere hakaret ve tehdit iddiası!
16.03.2024 22:14
0
A+
A-

Siverek’te 31 Mart Yerel Seçimleri için görevlendirilmiş öğretmenlere yönelik düzenlenen eğitim toplantısında, ilçe seçim kurulu yöneticileri tarafından öğretmenlere hakaret ve tehditlerde bulunulduğu iddia edildi. Olayın ardından ortaya çıkan görüntüler, tepkilere neden oldu.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimleri için görevlendirilmiş öğretmenlere yönelik eğitim toplantısında ilçe seçim kurulu yöneticileri tarafından hakaret ve tehditlerde bulunulduğu iddia edildi.

OLAYA İLİŞKİN GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

O anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, öğretmenlerle ilçe seçim kurulu yöneticileri arasında gerilimli bir tartışma yaşandığı görülüyor.

Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler, tepkiye yol açtı. Kullanıcılar, ilçe seçim kurulu yöneticilerinin tavrını kınayarak, öğretmenlere yapılan hakaret ve tehditler için özür dilenmesi çağrısında bulundu.

SENDİKALARDAN TEPKİ

Öğretmen sendikaları ve sivil toplum kuruluşları da olayı kınadı ve yetkililerden soruşturma başlatılarak gerekli yaptırımların uygulanması talebinde bulundu. Öğretmenlere yönelik yapılan bu tür saldırıların kabul edilemez olduğu vurgulandı ve eğitim camiasının haklarının korunması gerektiği ifade edildi.

HABERLER  Urfa için olumsuz algı! Bu da doktora şiddet yalanı...
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.