enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,2534
EURO
34,7602
ALTIN
2.414,04
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
21°C
Şanlıurfa
21°C
Az Bulutlu
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
29°C
Cuma Az Bulutlu
27°C

Kasım Gülpınar iddialı konuştu: Namus ve şeref sözü veriyorum, gereğini yapacağım

Kasım Gülpınar iddialı konuştu: Namus ve şeref sözü veriyorum, gereğini yapacağım
23.03.2024 15:25
0
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, mitingde yaptığı konuşmada”Eğer bu ankette seçim AK Parti ve Yeniden Refah Partisi arasında geçmiyorsa kendi şahsım adına namus ve şeref sözü veriyorum, g ereğini yapacağım ama siz de aynı şeyi yapacak mısınız?”

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar partisinin mitinginde konuştu.

Gülpınar, tarafsızlığı, nesnelliği ve bilimselliği herkesin kabul ettiği bir araştırma şirketinin gelip masrafları kendileri tarafından karşılanacak bir anket yapmasını talep etti ve “Siz belediyenin kaynaklarını başka yere aktarın. Siz o ulusal tetikçilere, silahşörlere aktarın. Eğer bu ankette seçim AK Parti ve Yeniden Refah Partisi arasında geçmiyorsa kendi şahsım adına namus ve şeref sözü veriyorum. Gereğini yapacağım ama siz de aynı şeyi yapacak mısınız?” dedi.

“SEÇİLİRSEM O ODAYI HALKIMIZ İÇİN MİSAFİR ODASI YAPACAĞIM

Gülpınar ayrıca, “Trol ordumuz var diyorlar ama asıl kendi trol orduları var. Seçim sürecinde yapılmayan algı kalmadı, asıl trol ordusu belediye binasında ben onların hangi odada olduğunu biliyorum. Seçilirsem o odayı halkımız için misafir odası yapacağım” şeklinde konuştu.

HABERLER  DEVA Partisi Viranşehir 1. Olağan İlçe Kongresi yapıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.