enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Metin Baydilli sandık görevlileri ile iftarda buluştu

Metin Baydilli sandık görevlileri ile iftarda buluştu
24.03.2024 14:56
0
A+
A-

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçimde ilçede görev alacak sandık kurulu, okul-kat sorumluları ve müşahitler ile iftar programında bir araya geldi

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında seçimde görev alacak sandık kurulu, okul-kat sorumluları ve müşahitler ile buluştu.

İftar programına Başkan Baydilli’nin yanı sıra AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, belediye meclis üyesi adayları, ilçe teşkilatı üyeleri, sandık kurulu üyeleri, okul-kat sorumluları ve müşahitler katıldı. İftar sonrası bir toplantı gerçekleştirilerek sandık kurulu görevlilerine seçim günü ve sonrasında yapılması gerekenler anlatıldı.

Programda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, seçim sürecinde teşkilat olarak çok mücadele ettiklerini ifade ederek 31 Mart’ta zafer için son noktayı sandık kurullarında görevli olan koyacağını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “31 Mart sadece bir yerel yönetimler seçimi değil onca yapılan hizmeti görmezden gelenlere ve hakkımızda konuşulan her şeye cevap verme günümüzdür. 31 Mart Cumhurbaşkanımıza, bizlere ve sizlere iftira atıp aleyhimizde konuşanlara milletin cevap vereceği gündür. Sandıklarda görevli arkadaşlarımızdan ricam bu seçimde sandıklara, listelere daha güçlü bir şekilde sahip çıkmalarıdır.

O gün sandıkta herkes birer Metin Baydilli, herkes birer Zeynel Abidin Beyazgül ve herkes birer Recep Tayyip Erdoğan gibi davranmalıdır. Şu ana kadar seçim sürecinde verdiğiniz ve seçim günü vereceğiniz emekler için şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek de AK Parti temsilcileri olarak seçim günü ilçedeki her okulda ve her sandıkta bulunacaklarını ifade ederek seçim güvenliği için, sağlıklı bir oy verme işlemi gerçekleşmesi için sürekli sandık kurulu üyeleri ile irtibatlı olacaklarını ve seçimin sonunda zaferle ayrılacaklarını kaydetti.

HABERLER  Şanlıurfalı Gazeteci Ömer Yılan'a İYİ Parti'de yeni görev

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sandık kurulunda görevli teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederken, gönüllü bir şekilde görev aldıkları için teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.