enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Hulusi Akar ve Başkan Beyazgül tarihi hanlar bölgesinde esnafı ziyaret etti

Hulusi Akar ve Başkan Beyazgül tarihi hanlar bölgesinde esnafı ziyaret etti
26.03.2024 19:31
0
A+
A-

Bir dizi programlara katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Eski Milli Savunma Bakanı ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte aşağı çarşı diye bilinen tarihi hanlar bölgesindeki esnafları ziyaret ederek esnafa hazırlı kazançlar dilediler.

 Bir dizi temaslarda bulunmak üzere kente gelen Eski Milli Savunma Bakanı ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Valilik ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerinin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekili Abdurrahim Dusak, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ve AK Parti MKYK üyesi Mehmet Ali Kurt da eşlik ettiler.

Tarihi hanları tek tek dolaşan Akar ve Beyazgül, esnaf ve vatandaşların taleplerini de dinledi. Esnaflarla tek tek tokalaşarak hayırlı ramazanlar dileklerini ileten Başkan Beyazgül ve Akar’a esnaf ve vatandaşların da ilgisi yoğun oldu. Akar’ın bir esnafla sohbeti gülümsetirken esnaf tarafından Akar’a Puşi hediye edildi.

Bol bol hatıra fotoğrafının da çekildiği ziyarette Gümrük Hanı’nın müdavimlerinden bir esnafın Bakan Akar’a arşivinde tuttuğu fotoğrafları göstererek kalpten kalbe giden bir yol vardır diyerek Akar’a sarıldı. TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar da esnafa teşekkür ederek şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum dedi.

Gezi sırasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e bazı vatandaşlar fakir fukaranın babasısın biz senden razıyız diyerek çalışmalarında kolaylıklar dilediler. Başkan Beyazgül ziyaretleri sırasında Haşimiye Meydanına kazandırılacak proje hakkında da Eski Milli Savunma Bakanı Akar’a  bilgi verdi.

HABERLER  Şanlıurfa'da servis şoförlerine ilk yardım eğitimi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.