enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3806
EURO
34,7650
ALTIN
2.394,20
BIST
10.228,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Kasım Gülpınar tebrikleri kabul etti! “Torpili rafa kaldıracağız”

Kasım Gülpınar tebrikleri kabul etti! “Torpili rafa kaldıracağız”
02.04.2024 17:40
0
A+
A-

Resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yeniden Refah Partisi’nin adayı Kasım Gülpınar, tebrikleri kabul ettiği seçim koordinasyon merkezinde tebrikleri kabul etti.

Liyakat ilkesine vurgu yapan Gülpınar, torpil kavramının artık geçerli olmayacağını ve usülsüz işlerin tolere edilmeyeceğini belirterek “Torpil kavramını rafa kaldıracağız. Usulsüz ve yanlış iş yapanın gözünün yaşına bakmayacağız.” dedi. Gülpınar, yönetimlerinin adil, şeffaf ve katılımcı olacağını da vurguladı.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Kasım Gülpınar, kent merkezindeki seçim koordinasyon merkezinde tebrikleri kabul etti.

Programa resmi olmayan sonuçlara göre Karaköprü’de belediye başkanı seçilen Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Haliliye Belediye Başkan adayı Vedat Doğar, Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci, partililer, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada basın mensuplarına açıklamalarrda bulunan Gülpınar, adalet, şeffaflık ve katılımcılığı vurguladı. Özellikle liyakat ilkesine vurgu yapan Gülpınar, torpil kavramının artık geçerli olmayacağını ve usülsüz işlerin tolere edilmeyeceğini belirtti.

GÜLPINAR: ADALETLİ OLARAK YÖNETMEK İÇİN BÜTÜN GAYRETİMİZİ GÖSTERECEĞİZ

Birinci düsturumuz adalet olacak diyen Gülpınar, şunları söyledi:

“Nihayet bir sürecin sonuna geldik. Refah Partisi kadroları olarak  Büyükşehir Belediye Başkanlığını halkımız bizlere tevdi etti. Ben öncelikle oy veren vermeyen bütün Şanlıurfalı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Bu arada itirazı devam eden ilçeler var. Karaköprü adayımız Nihat Çiftçi o da seçildi, onu da tebrik ediyorum. En başından beri söyledik bize oy veren, vermeyen hesabı yapmadan herkesin belediye başkanı olacağız. Herkese eşit mesafede davranacağız. Birinci düsturumuz bir kere bu olacak. Adaletli olarak yönetmek için bütün gayretimizi göstereceğiz. Birinci düstur adalet olacak. Herhangi bir iş ve işlemde bunu isterseniz bir hizmet olarak değerlendirin isterseniz bir işe alım istihdam olarak değerlendirin burada tamamen adaleti sağlayacağız.”

HABERLER  Av. Vedat Akagündüz Ceylanpınar Belediye Başkanı Aday Adayı oldu

“TORPİLİ RAFA KALDIRACAĞIZ”

Torpilin ortadan kaldırılacağına ve adil bir yönetim anlayışının benimseneceğine dikkati çeken Gülpınar konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizim Urfa’ya yapacağımız belki en büyük iyilik 5 sene boyunca torpili rafa kaldıracağız. Bizim yanımızda, bizim nezdimiz de ve bizim sözlüğümüzde torpil diye bir kavram olmayacak. Onun için bizi sevenlerden, yakınlarımızdan, dostlarımızdan, kardeşimizden ahbabımızdan özelikle rica ediyorum beni 5 sene bunlarla meşgul etmeyin. Ben hizmet için buraya geldim, kadrolarımızla beraber, değerli arkadaşlarımızla, değerli belediye başkanlarımızla, teşkilatımızla biz buraya hizmet için geldik. Öncelikle 5 sene Urfa’yı imar etmemiz lazım. Lütfen bu işlerle beni meşgul etmeyin. Adaletli bir şekilde, adaletli bir şekilde muamele yapacağımıza herkes müsterih olsun. Bu konuda herkesin vicdanı rahat olsun.”

“USULSÜZ VE YANLIŞ İŞ YAPANIN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAYACAĞIZ”

Bilgisine ve birikimine güvenilen kişilerin kadrolara alınacağını ve herhangi bir usulsüzlük durumunda yolsuzluk ihbar hattının kurulacağını açıklayan Gülpınar sözlerini şöyle tamamlandı:

“Birinci düstur adalet. İkinci olarak ortak akılla yöneteceğiz. Bilen herkese danışacağız. İşin uzmanlarına danışacağız, kendi başımıza yaptık da oldu kararı almayacağız. Meşveret bu kavramı da gündeme getireceğiz. Ve liyakat… Kadrolarımızı liyakat üzere kuracağız. Elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Özelikle bürokrat kadrolarımızı oluştururken, torpil kavramını rafa kaldıracağız. Bilgisine birikimine ve donanımına güvendiğimiz bize yakın olabilir, uzak olabilir problem değil bilgisiyle ilgili bir şikayet varsa, iş ve işlemleri ile ilgili sıkıntı varsa zaten bununla ilgili yolsuzluk ihbar hattı kuracağımız, usulsüzlük ihbar hattı kuracağımızı söylemiştik. Buraya bütün duyumlarınızı ve ihbarlarınızı yapabilirsiniz. Emin olun ki en yakınım dahi olsa canımdan yakın dahi olsa usulsüz ve yanlış iş yapanın gözünün yaşına bakmayacağız. “ 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.