enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3921
EURO
34,7833
ALTIN
2.396,50
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
24°C
Şanlıurfa
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Açık
25°C

Balıklıgöl Ramazan Bayramında ziyaretçi akınına uğradı

Balıklıgöl Ramazan Bayramında ziyaretçi akınına uğradı
11.04.2024 19:00
0
A+
A-

Şanlıurfalılar, Ramazan Bayramı’nın 2. gününde güneşli havayı fırsat bilerek Balıklıgöl’e akın etti. Aileleriyle birlikte göle gelen vatandaşlar, balıklarla beslenerek keyifli vakit geçirdi.

Balıklıgöl’ün manevi atmosferini yaşamak ve güzel havanın tadını çıkarmak için gelen vatandaşlar, göl kenarında piknik yaptı, bol bol fotoğraf çekti. Çocuklar ise balıklarla beslenmenin heyecanını yaşadı.

Göl kenarındaki restoranlarda da yoğunluk yaşandı. Vatandaşlar, bayramın tadını yöresel lezzetlerle çıkardı.

Esnaf da bayramın yoğunluğundan memnun olduğunu dile getirdi. Esnaflar, bayramın sonuna kadar yoğunluğun devam etmesini beklediklerini söyledi.

Balıklıgöl’e gelen vatandaşlardan:

  • “Ramazan Bayramı’nın 2. gününü ailemizle birlikte Balıklıgöl’de geçirmek istedik. Güneşli hava da bize eşlik etti. Çok güzel bir ortam var. Balıklarla beslenmek çok keyifliydi.”
  • “Her bayram Balıklıgöl’e geliriz. Bu bayram da gelenek bozmadık. Ailemizle birlikte güzel vakit geçiriyoruz.”
  • “Balıklıgöl’ün manevi atmosferini çok seviyorum. Bayramda da buraya gelmek istedim. Hem manevi huzur buluyorum hem de güzel havanın tadını çıkarıyorum.”

Esnaftan:

  • “Bayramdan dolayı yoğunluk var. Vatandaşlar Balıklıgöl’e akın etti. Bu durum bizi de memnun ediyor. Bayramın sonuna kadar yoğunluğun devam etmesini bekliyoruz.”
  • “Bayramda satışlarımız arttı. Vatandaşlar yöresel lezzetlere ilgi gösteriyor. Bu durum bizi mutlu ediyor.”

Balıklıgöl, Şanlıurfa’nın en önemli turistik yerlerinden biridir. Her yıl milyonlarca turist tarafından ziyaret edilen göl, Ramazan Bayramı’nda da ilgi odağı oldu.

Güneşli havanın da etkisiyle Balıklıgöl’e akın eden vatandaşlar, keyifli vakit geçirdi.

HABERLER  Şanlıurfa Baro Başkanlığı kupa törenindeki gerginlikle ilgili açıklama yaptı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.