enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3415
EURO
34,7857
ALTIN
2.390,02
BIST
10.250,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
24°C
Şanlıurfa
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Çok Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C

Şanlıurfa’dan Denizli’ye giden aile dönüş yolunda kaza geçirdi

Şanlıurfa’dan Denizli’ye giden aile dönüş yolunda kaza geçirdi
13.04.2024 19:25
0
A+
A-

Siverek’ten düğün ve bayram tatili için Denizli’ye giden aile, dönüş yolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir tır ile çarpışarak kaza geçirdi. Kaza sonrası 10 yaşındaki M.Ç. hayatını kaybederken 5 kişi yaralandı.

Kaza, Denizli’nin Sarayköy ilçesi yakınlarında bulunan Denizli – Aydın kara yolu üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre Siverek’ten düğün ve bayram tatili için Denizli’ye gelen aile, tatil bittikten sonra Şanlıurfa’ya dönmek için yola koyuldular.

Dönüş yolunda Fırat D. idaresindeki tır direksiyon hâkimiyetini kaybederek, orta reüfüjü aştı ve karşıdan gelen Mustafa Ç. kontrolündeki araca çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle şarampole devrilen araçta bulunan Mustafa Çoban, eşi Özlem Çoban ve çocukları Mustafa, Dünya, Eylül ve Elif Ada yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içinde sıkışan yaralıları kurtararak sağlık ekiplerine teslim ettiler.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan, babasıyla aynı ismi taşıyan 10 yaşındaki Mustafa Ç. doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri yaşanan feci kazanın ardından olayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERLER  Urfa'da intihar şüphesi! Asılı halde bulundu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.