enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3278
EURO
34,8358
ALTIN
2.393,16
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
24°C
Şanlıurfa
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Açık
23°C

Şanlıurfa’daki tüyler ürperten cinayette kadın detayı

Şanlıurfa’daki tüyler ürperten cinayette kadın detayı
22.04.2024 19:40
0
A+
A-

Karaköprü’de bahçesindeki konteynerde çıkan yangında cesedi bulunan 43 yaşındaki Şakir Topçu’nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Topçu’nun gözaltına alınan arkadaşı Adem Güzey’in ifadesinde, imam nikahıyla yaşadığı ve kısa süre önce ayrıldığı kadınla Topçu’nun ilişkisinin olduğunu öğrendiğini, bu nedenle de onu öldürdüğünü söylediği belirtildi.

Olay, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bulunan Sancaktar Mahallesi’ndeki bağ evinde meydana geldi. 

İddiaya göre, 43 yaşındaki Şakir Topçu’nun konteyner ve otomobilinde çıkan yangın,  itfaiye tarafından söndürüldü. Ekiplerin incelemesinde, konteynerde Şakir Topçu’nun cansız bedeni bulundu. Topçu’nun cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Otopside Topçu’nun vücuduna çok sayıda kurşun isabet ettiği belirlendi.

Cinayeti aydınlatmak için harekete geçen jandarma ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şakir Topçu’nun olay günü otomobilinde bir kişi daha bulunduğunu belirleyen ekipler, yangının çıktığı saatte, bölgeye yakın bir akaryakıt istasyonuna bir kişinin yalnız geldiğini, ardından taksi ile ayrıldığını saptadı. Ekipler, bu kişinin Şakir Topçu ile arkadaşı Adem Güzey olduğunu tespit etti.

Adem Güzey, jandarmanın adresini belirlemesi sonrası gözaltına alındı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Adem Güzey, jandarmadaki sorgusunda Şakir Topçu’yu öldürdüğünü itiraf etti.

Güzey, Şakir Topçu ile arkadaşlığının eskilere dayandığını belirterek, “Ben galericilik yapıyorum ve aynı bölgede Şakir Topçu ise araçlara koltuk döşeme işi yapıyor. Aynı bölgede esnaf olduğumuz için arkadaşlığımız vardı. Ben eşimden uzun süre önce ayrıldım. Yeniden evlenmek için 2 yıl önce Şakir ile konuştum. Kendisi de bana Suriye uyruklu bir kadını tanıdığını ve tanıştırabileceğini söyledi. Suriye uyruklu kadınla tanıştık ve imam nikahlı olarak birlikte yaşamaya başladık. 3 ay kadar önce aramızda geçimsizlik çıkmaya başladı ve ayrıldık. Bu süreçte ben eşim dediğim kadın ile bizi tanıştıran Şakir Topçu’nun ilişkisi olduğunu öğrendim” dedi.

HABERLER  Akçakale'de narkotik köpeği uyuşturucuya geçit vermedi

Şakir Topçu’nun kadınla Sancak Mahallesindeki konteynerde buluştuğunu da öğrendiğini belirten Adem Güzey, “Bu bilgilerin ardından Şakir’in konteyner bulunan bahçesinin bulunduğu bölgeye gelerek keşif yaptım. Konteynerin olduğu bahçenin etrafında çok fazla ev yoktu. Bunun üzerine olay günü Şakir’e canımın sıkkın olduğunu söyleyerek, birlikte zaman geçirme teklifinde bulundum. Kendisi aracıyla beni aldı ve bahçesine doğru gitmeye başladık. Bahçeye yaklaşınca Şakir’e eşimle aralarındaki ilişkiyi bildiğimi söyledim. O kadar çok sinirliydim ki ne cevap verdiğini bile hatırlamıyorum. Yanımdaki tabancayı çıkararak Şakir’i peş peşe ateş ettim. Daha sonra Şakir’i otomobilden indirip, konteynere taşıdım. Sonra konteyner ve otomobili benzin dökerek ateşe verdim” diye konuştu.

Adem Güzey’in jandarmadaki işlemleri sürüyor. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.