enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
30°C
Şanlıurfa
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C

Oturma Gruplarının Minimal Mobilyaları: Berjerler

Oturma Gruplarının Minimal Mobilyaları: Berjerler
02.05.2024 22:50
0
A+
A-

Konforu ve estetiği birleştiren mobilyalar arasında berjerler favori parçalar arasındadır. Dekoratif özellikleri ile oturma gruplarını tamamlayan tasarımlar farklı tarzlarda dikkatinizi çekebilir.

Bununla beraber, okuma köşesi gibi ev içerisinde özel alan oluşturmak isteyenlerin trend seçimleri berjer koltuklardır. Tüm bu bilgiler ışığında, siz de stilinizi önceliğinize alarak dekorasyon çizginize uygun modelleri Koçtaş web sitesinden inceleyebilirsiniz.

Berjer Çeşitlerini Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Dekorasyonda sıra dışı dokunuşlar yaratan berjerlerle mekanınızda farklı stilleri buluşturabilirsiniz. Bu açıdan, modelleri değerlendirirken renk tonları, ebatları, materyali, minder dokusu, kolçak döşemesi, kumaş türü, kalitesi ve tasarım çizgisini dikkate almanızda yarar var. Tekli bir mobilya olmasından dolayı gerek oturma gruplarıyla uyumlu gerekse bağımsız bir parça olarak göz ününe alabilirsiniz. Bu doğrultuda evde, kafede ya da dış mekanda kullanacaksanız farklı malzemeler tercih edebilirsiniz. Metal, hasır ve ahşap berjerler favori seçimler arasındadır. Özellikle, ahşap ayaklı ve kolçaklı modellerle dekorasyon arayışlarınızı daha kolay yön vermenizi sağlayabilir.

Hasır malzemenin uyumlu kumaşlarla bir araya geldiği modelleri ise oturma alanlarında, bahçelerde ve açık alanlarda kolaylıkla kullanılabilir. Doğal bir hava kazandıran hasır tasarımlar ek minder kullanımıyla fonksiyonel hale de gelebilir. Diğer bir taraftan son zamanların trend seçimlerinden olan metal malzemeli modeller tasarımın ayak, kolçak ya da ana iskeletinde ön plana çıkabilir.

Berjer sandalye ile kombinlenen metal modeller çalışma odalarının vazgeçilmez tercihleri olmaya adaydır. Ayrıca, mekanınızın büyüklüğüne göre modelleri incelemeniz avantajlarınızı katlar. Eğer, yaşam alanlarınızı minimize dekore etmek istiyorsanız küçük berjerler ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Salon gibi misafir ağırladığınız bir alana mobilyayı yerleştirmek istiyorsanız kolçakları daha büyük ve geniş modellere yönelebilirsiniz.

Konforu ve Estetiği Birleştiren Berjer Modelleri

Fonksiyonellik arayışınızda modelin sırt yüksekliğinin ideal olması ve oturma minderinin sertlik derecesi oldukça önemlidir. Rahatlık beklentisini karşılayan sallanan berjerler ile yatak odalarınızda dinlenme zamanlarınızı da arttırabilirsiniz. Bununla birlikte uzanmalı, döner ve yuvarlak berjer modeller konforluk alanın genişletmenin en ideal yollarından biridir. Döner modellerle çalışma alanlarınızda işlevselliği yükseltirken uzanmalı modellerle kısıtlı mekanları verimli kullanabilirsiniz.

HABERLER  Şanlıurfa’nın en kalabalık ilçesi Eyyübiye oldu

Modelin tasarımını belirleyen en önemli kriterler arasında da renk, materyal ve kumaş seçimi vardır. Keten, nubuk, suni deri, süet, polyester ve kadife ağırlıklı kumaş türlerine modellerde sıkça yer verilir. Kadife kumaşların kullanımı lüks ve klasik stilin, keten kumaşlar iskandinav tarzın, nubuk kumaşlar ofis tipi resmi stilin temsilcileridir. Bunun yanında deri berjerler klasik stile güçlü bir duruş kazandırırken sofistike bir görünümü de destekler.

Modası geçmeyen vintage tarzı sürdürmek istiyorsanız eskitme kumaş dokusu ve zıt renklerle tasarımları gözden geçirebilirsiniz. Dayanıklı tasarımları ve gösterişli estetik çizgileri ile istiridyeyi yansıtan modellerde son yılların trend seçimlerini yakından takip edebilirsiniz. Dekorasyonun son aşamada ise berjer tasarımlarını yan sehpa benzeri mobilyalar ya da kırlent gibi aksesuarlarla tamamlayarak estetik çizginizi sürdürebilirsiniz.

Berjer Fiyatlarını Etkileyen Durumlar

Modellerin fiyatlarını belirleyen unsurlar arasında ebatları, tasarımı, kalitesi, kumaş dokusu, ekstra eklentileri, malzemesi ve renk tonları vardır. Kumaş dokusu, ana iskeletinin malzemesi ve ebatları fiyat aralığını çeşitlendiren temel kriterlerdir. Bununla beraber, fonksiyonelliği arttıracak açılır-kapanır mekanizmalar ya da ergonomik özellikler de modelin fiyatlarını artırabilir.

Berjer modelleri koltuk takımlarında bulunan tekli mobilyalara karşılık gelmediği için özgün tasarımlara sahiptir. Bu sebeple, benzer özellikleri taşısa da modelde küçük bir farklılık fiyat farkını gündeme getirebilir. Siz de evinizin ambiyansını değiştirmek istiyorsanız dekoratif mobilya tasarımlarından berjerleri Koçtaş web sitesi üzerinden alternatiflerle inceleyebilir, en beğendiğiniz modeli güvenli bir alışveriş deneyimiyle Koçtaş web sitesinden satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.