enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
32°C
Şanlıurfa
32°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Açık
33°C
Çarşamba Açık
33°C

Vefalı Şehir Siverek sağlıklı bireyler sağlıklı nesiller futbol turnuvası başladı!

Vefalı Şehir Siverek sağlıklı bireyler sağlıklı nesiller futbol turnuvası başladı!
04.05.2024 22:27
0
A+
A-

Siverek’te “Vefalı Şehir Siverek Sağlıklı Bireyler Sağlıklı Nesiller” projesi kapsamında Türkiye Gençlik Vakfı tarafından organize edilen futbol turnuvası başladı.

Turnuvaya 350 sporcunun katılımı ile start verilirken, Siverek Kaymakamı, Belediye Başkanı, Türkiye Gençlik Vakfı Siverek Temsilcisi ve diğer protokol üyeleri de turnuvaya katılım gösterdi.

Turnuvada 16 takım 4 grupta mücadele edecek. Her grupta ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek. Çeyrek final, yarı final ve final maçları sonucunda turnuvada dereceye giren takımlara madalya ve kupa verilecek.

Turnuvada dereceye giren takımların yanı sıra, turnuvaya katılan tüm sporculara da madalya ve katılım belgesi verilecek.

Siverek Kaymakamı Ali Tekin, yaptığı konuşmada Siverek’te böyle bir turnuvanın düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tekin, “Gençlerimizin spor yapmalarını ve sağlıklı bir şekilde büyümelerini teşvik etmek için her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Belediye Başkanı Hilmi Demir ise turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar dileyerek, “Siverek’te sporun gelişmesi için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bu turnuva da bu çalışmalarımızdan biridir” şeklinde konuştu.

Türkiye Gençlik Vakfı Siverek Temsilcisi Ahmet Çiçek de yaptığı konuşmada Vefalı Şehir Siverek Sağlıklı Bireyler Sağlıklı Nesiller projesi kapsamında düzenlenen bu turnuvanın önemini vurguladı. Çiçek, “Gençlerimizin spora katılımını artırmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bu tür projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Turnuva büyük bir coşkuyla devam ediyor. Sporcular, centilmence bir şekilde mücadele ederek turnuvayı izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyor.

Siverek’te sporun gelişmesi ve gençlerin spor yapma imkânı bulmaları için bu tür turnuvaların düzenlenmesi oldukça önemli. Vefalı Şehir Siverek Sağlıklı Bireyler Sağlıklı Nesiller Futbol Turnuvası da bu açıdan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

HABERLER  Şanlıurfaspor Gençlerbirliği maçı ne zaman?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.