enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
38°C
Şanlıurfa
38°C
Açık
Cumartesi Açık
37°C
Pazar Açık
38°C
Pazartesi Açık
40°C
Salı Açık
39°C

Faruk Çelik’in kızı Zeynep Çelik Şanlıurfa’ya gelin geldi

Faruk Çelik’in kızı Zeynep Çelik Şanlıurfa’ya gelin geldi
11.05.2024 20:52
0
A+
A-

Eski bakan ve Şanlıurfa milletvekili de olan AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik’in kızı Zeynep Çelik ve Haliliye eski Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un oğlu Nihat Demirkol evlendi.

Daha önce bakanlık ve Şanlıurfa’da milletvekilliği yapmış olan Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Kızı Zeynep Çelik’i Şanlıurfa’ya gelin verdi.

Kızını Haliliye eski Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un oğlu Dr.Nihat Demirkol ile evlendiren Faruk Çelik, daha önce de Şanlıurfalı bürokrat Uğur Büyükhatipoğlu’nun kızı Ezgi Büyükhatipoğlu ile oğlu Enes Çelik’i evlendirmişti.

İki ay önce nişanlanan Dr. Nihat Demirkol ve Dr. Zeynep Çelik’in düğün törenine Şanlıurfa’daki siyaset camiasından çok sayıda isim katıldı.

HABERLER  Devre mülk dolandırıcılığı operasyonunda 30 tutuklama
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.