enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
37°C
Şanlıurfa
37°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
36°C
Pazar Az Bulutlu
37°C
Pazartesi Açık
37°C
Salı Açık
35°C

Şanlıurfa Valiliği’nden 15 Temmuz şehit aileleri ve gazileri onuruna yemek programı

Şanlıurfa Valiliği’nden 15 Temmuz şehit aileleri ve gazileri onuruna yemek programı
15.07.2024 07:52
0
A+
A-

Şanlıurfa Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek düzenledi.

Şanlıurfa Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesinde, şehit aileleri ve gaziler onuruna bir yemek programı düzenledi.

Vali Hasan Şıldak, yaptığı konuşmada, “Bu akşam kıymetli şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile bir aradayız. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün öncesinde, vatanımıza olan sadakatimiz ve milletimize olan sevgimizle en değerli varlıklarımızın yakınları ile birlikte bir kez daha aynı duyguları yaşıyoruz. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız. Aziz şehitlerimizi rahmetle ve hürmetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Programda, Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan şehitler için dualarda bulundu.

Programa, Büyükşehir Başkan Vekili Ahmet Aksoy, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan, şehit aileleri, gaziler ve il protokolü katıldı.

HABERLER  Süleyman Soylu'dan sel felaketi açıklaması
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.