enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
34,1052
EURO
37,9968
ALTIN
2.825,11
BIST
9.750,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
37°C
Şanlıurfa
37°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
36°C
Pazar Az Bulutlu
37°C
Pazartesi Açık
37°C
Salı Açık
35°C

Haliliye Belediyesi, dershane hizmetiyle gençlerin yanında oluyor

Haliliye Belediyesi, dershane hizmetiyle gençlerin yanında oluyor
11.09.2024 04:41
0
A+
A-

Haliliye Belediyesi’nin ücretsiz dershane hizmeti sunduğu üniversiteye hazırlık kursu, yeni öğrencilerini geleceğe hazırlıyor. Kayıtların alınmasıyla ders başı yapan gençler, çeşitli branşlarda aldıkları eğitimin yanı sıra soru çözümleriyle de bilgilerini pekiştiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe ve eğitime önem verilmesi yönündeki direktifleriyle öğrencilere yönelik çalışmalar devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerindeki meslek için ter döken öğrencileri eğitim merkezleri ve kütüphaneler ile hayallerine hazırlıyor. Sessiz ve nezih ortamın sunulduğu kütüphanelerde aradıkları ders çalışma ortamını bulan gençlere, üniversiteye hazırlık kursuyla da ücretsiz dershane hizmeti veriliyor. Alanında uzman öğretmenlerin çeşitli branşlardaki konu anlatımlarıyla eksik konularını tamamlayan öğrenciler, hafta içi dört gün sunulan konu anlatımlarının ardından soru çözüm günü ile bilgilerini pekiştirme imkanı buluyor. Haliliye Belediyesi tarafından kurs süresince periyodik olarak düzenlenen deneme sınavlarıyla da kendilerini ölçen gençler, ÖSYM formatında gerçekleştirilen sınav sayesinde zaman kontrolünü sağlamayı öğreniyor. Belediye bünyesinde sunulan bu hizmet ile hayallerindeki üniversite ve meslek için sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden gençler, eğitime destek çalışmalarından ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkürlerini iletiyor.

Öte yandan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise eğitim hizmetlerinden faydalanmak isteyen gençlerin Merkezlere başvuru yapabilecekleri ifade edildi.

HABERLER  Bakanlık açıkladı! Bursluluk sınavı ne zaman yapılacak?
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.