Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Şanlıurfa’da sahte kamu görevlisi yakalandı

Şanlıurfa’da sahte kamu görevlisi yakalandı
13.04.2026 12:15
0
A+
A-

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü kararlı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, Suruç’ta düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Haber Merkezi – Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların adalete teslim edilmesi amacıyla Suruç ilçesinde titiz bir çalışma yürüttü.

TEM, JASAT ve İlçe Jandarma’dan Ortak Operasyon

“Kişinin, Kendisini Kamu Görevlisi veya Banka, Sigorta, Kredi Kurumlarının Çalışanı Olarak Tanıtması veya Bu Kurumlarla İlişkisi Olduğunu Söylemesi Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.O. isimli şahsın yerini tespit eden ekipler harekete geçti. 8 Nisan 2026 tarihinde Suruç İlçe Jandarma Komutanlığı, Terörle Mücadele (TEM) ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince icra edilen koordineli faaliyet sonucunda firari şahıs yakalanarak etkisiz hale getirildi.

Adli Makamlara Sevk Edildi

Yakalanan İ.O., işlemlerinin tamamlanması ve adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara hız kesmeden, büyük bir azim ve kararlılıkla devam edileceğini vurguladı.

Kamuoyuna saygıyla duyurulan bu operasyon, bölgedeki dolandırıcılık şebekelerine ve firari suçlulara karşı yürütülen mücadelenin ne denli kararlı olduğunu bir kez daha gösterdi.

HABERLER  Şanlıurfa'da meyhanedeki silahlı kavga ilgili: 3 gözaltı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.