enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Vali Erin, Jandarma Teşkilatını Tebrik Etti

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Jandarma Teşkilatının 181’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle ziyaret ettiği İl Jandarma Komutanlığında, pasta keserek Mehmetçikleri tebrik etti.

Vali Erin, Jandarma Teşkilatını Tebrik Etti
14.06.2020 17:52
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Jandarma Teşkilatının 181’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle ziyaret ettiği İl Jandarma Komutanlığında, pasta keserek Mehmetçikleri tebrik etti.


Jandarma Teşkilatının kurululuşunun 181’inci yıl dönümü münasebetiyle, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga ile birlikte İl Jandarma Komutanlığına giden Vali Erin, burada İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Eyüp Sabri Kirişçi tarafından karşılandı.
Karşılaşmanın ardından tören mangasını selamlayan Vali Erin, komutanlık bahçesinde kestiği pastayı, Mehmetçiklere ikram etti.
Jandarma Teşkilatının, köklü devlet geleneği ve askeri disiplin ile kurulmuş, başta kırsal bölgelerimiz olmak üzere sınır güvenliğimizi sağlayan, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün teminatı olan bir unsur olduğunu belirten Vali Erin, kuruluşundan bugüne kadar kahramanca görev yapan tüm Jandarma mensubu Mehmetçikleri tebrik etti.
Jandarma Teşkilatının kuruluş yıldönümü mesajını da burada veren Vali Erin, Jandarmanın; milletin huzur ve güvenine kastedenlerin karşısında üstün bir müdahale gücü olduğunu belirtti.
Vali Erin, “Kurulduğu günden bu yana sorumluluğunu büyük bir özveri ile yerine getiren Jandarma Teşkilatımız, suçu önleme, suç delillerinin bilimsel yöntemlerle ispatı, suçluların adalete teslimi, asayişin temini, sınır güvenliği, kaçakçılığa karşı mücadele ve terör örgütlerine karşı amansız mücadelesinin yanında, merhametiyle de dikkat çeken kahramanların yetiştiği bir ocaktır.” dedi.
Bir sınır şehri olan Şanlıurfa’da, Jandarmanın üstlendiği görevin daha büyük önem taşıdığını kaydeden Vali Erin, “Büyük kırsal alanı, Suriyeli misafirleriyle birlikte 2,5 milyonu bulan nüfusu ve ülkemiz için stratejik önem taşıyan konumu nedeniyle Şanlıurfa’da, Jandarma Teşkilatımız donanımlı personeliyle başarılı çalışmalara imza atmakta, gece gündüz milletimizin huzur ve güvenliği için fedakârca görev yapmaktadır.
Bu vesile ile Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünde aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ülkemizin her karış toprağında görevine devam eden tüm kahramanlarımızı tebrik ederek, sağlık ve başarı dileklerimi iletiyorum.”

HABERLER  Şanlıurfa'da Fırsatçılara geçit yok
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.