enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4643
EURO
34,7320
ALTIN
2.435,54
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C

Bakan Akar, Pençe-Kaplan Operasyonu’nu sınır hattından takip ediyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, komutanlar ile birlikte Pençe-Kaplan Operasyonu’nu sınır hattından takip etmek üzere Şırnak’a gitti.

Bakan Akar, Pençe-Kaplan Operasyonu’nu sınır hattından takip ediyor
19.06.2020 16:39
0
A+
A-

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, komutanlar ile birlikte Pençe-Kaplan Operasyonu’nu sınır hattından takip etmek üzere Şırnak’a gitti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile Şırnak’a gitti. Askeri helikopterlerle 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığına geçen Bakan Akar ve komutanlar, sınır hattındaki birliklerin komutanları ile toplantı yaptı. Bakan Akar ve TSK komuta kademesi daha sonra Pençe-Kaplan Operasyonu’nun sevk ve idare edildiği Harekât Merkezi’ne geçti.

Son dönemde Irak’ın kuzeyinden karakol ve üs bölgelerine taciz ve saldırı teşebbüslerini artırarak hudutların ve halkın güvenliğini tehdit eden PKK terör örgütüne yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Pençe-Kaplan Operasyonu planlandığı şekilde başarıyla devam ediyor. Pençe-Kartal Operasyonu’nun hemen ardından gerçekleştirilen Pençe-Kaplan Operasyonu ile komando birliklerinin Haftanin’de teröristlere ait hedefleri tek tek yerle bir ediliyor.

HABERLER  Meteoroloji’den Şanlıurfa için kuvvetli yağış uyarısı!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.