enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Şanlıurfa’da artan korona’dan dolayı denetimler arttırılıyor

Korona virüs salgınına karşı kontrollü sosyal hayat sürecinin başladığı Şanlıurfa’da, hükumetin ve bakanlıkların aldığı tedbir kararlarının daha sıkı uygulanacağı bildirildi. Başta maske kullanımı olmak üzere iş yerlerindeki denetimlerin daha da sıklaştırılması için Vali Abdullah Erin talimat verdi.

Şanlıurfa’da artan korona’dan dolayı denetimler arttırılıyor
25.06.2020 20:26
0
A+
A-

 Korona virüs salgınına karşı kontrollü sosyal hayat sürecinin başladığı Şanlıurfa’da, hükumetin ve bakanlıkların aldığı tedbir kararlarının daha sıkı uygulanacağı bildirildi. Başta maske kullanımı olmak üzere iş yerlerindeki denetimlerin daha da sıklaştırılması için Vali Abdullah Erin talimat verdi.


Şanlıurfa İl Pandemi Kurulu, video konferans yöntemiyle toplanarak, salgın karşısındaki son durumu, alınan tedbir kararlarını ve denetim tedbirlerini görüştü. Vali Abdullah Erin başkanlığında yapılan toplantıda, en büyük riskin salgın riskini hafife alan davranışlar olduğu belirtildi. Toplantı sonucunda bir değerlendirme yapan Vali Erin, hükumetin ve bakanlıkların aldığı tedbir kararlarını tavizsiz şekilde uygulamaya devam ettiklerini ifade ederek, pozitif vakaların önüne ancak daha sıkı bir denetim ve vatandaşların alacağı tedbirlerle geçilebileceğini söyledi.
Salgının önlenmesi amacıyla alınan tedbir kararlarını hatırlatan Vali Erin, özellikle maske kullanmayanlar, halkın yoğun şekilde girip çıktığı tüketim alanları ve iş yerlerinde denetimlerin artırılması için talimat verdi.
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Gıda Denetim Ekiplerine, polis, halk sağlığı ve belediye zabıta teşkilatlarının desteği de devam edecek. Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü de on ve üzeri istihdam sağlayan üretime dayalı iş yerlerinde denetimlerde bulunacak.

HABERLER  Urfa'da zabıtadan gürültü kirliliğine geçit yok!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.