enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,1361
EURO
35,0867
ALTIN
2.473,07
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
27°C
Şanlıurfa
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C
Cumartesi Açık
31°C
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C

Öğrenciler YKS öncesi Balıklıgöl’de dua etti

Şanlıurfa’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılacak öğrenciler ile aileleri, Balıklıgöl’ü ziyaret ederek dua etti.

Öğrenciler YKS öncesi Balıklıgöl’de dua etti
26.06.2020 12:58
0
A+
A-

Şanlıurfa’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılacak öğrenciler ile aileleri, Balıklıgöl’ü ziyaret ederek dua etti.


Şanlıurfa’da YKS’ye katılacak öğrenciler, ve aileleri, Hazreti İbrahim’in ateşe atıldığında düştüğü yer olarak bilinen Balıklıgöl’ü ziyaret ederek balıklara yem attı. Başarılı olmak için makamda dua eden öğrenciler, sınavlarının iyi geçmesini diledi.
Öğrencilerden Emrullah Kaçan, “Sınava hazırlanırken gece geç saatlere kadar ders çalıştım. İnşallah emeklerim boşa gitmez. Yarın sınava gireceğiz. Polis olmak istiyorum. Buraya dua etmeye geldim. İnşallah yarın başarılı olacağım” dedi.
Sınava çok çalıştığını belirten öğrencilerden Abdul Rezzak Alkan ise Balıklıgöl’e arkadaşlarıyla birlikte gelerek dua ettiğini ve stres attığın söyledi. Alkan, “Dua ettik, inşallah başarılı oluruz. İlk kez sosyal mesafeli bir sınava gireceğiz. Sınava ilk kez gireceğimiz için heyecan da var” ifadelerini kulandı.

HABERLER  Urfalı Tarım işçisi çocuklar için çadırda eğitim
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.