enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3582
EURO
34,9598
ALTIN
2.324,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Saraçoğlu: Urfaspor’un Bütün Hesapları İncelensin

Şanlıurfaspor eski Başkanı Kemal Saraçoğlu,”53 yıllık çınar olan Urfaspor battı deyip üstünü kapatmak doğru değil.”dedi. Saraçoğlu, ayrıca Urfaspor’un bütün hesaplarının incelenmesi gerektiğini belirtti.

Saraçoğlu: Urfaspor’un Bütün Hesapları İncelensin
14.07.2020 21:49
0
A+
A-

Şanlıurfaspor eski Başkanı Kemal Saraçoğlu,”53 yıllık çınar olan Urfaspor battı deyip üstünü kapatmak doğru değil.”dedi. Saraçoğlu, ayrıca Urfaspor’un bütün hesaplarının incelenmesi gerektiğini belirtti.

Şanlıurfaspor eski Başkanı Kemal Saraçoğlu, ”53 yıllık çınar olan Urfaspor battı deyip üstünü kapatmak doğru değil.”dedi. Saraçoğlu, ayrıca Urfaspor’un bütün hesaplarının incelenmesi gerektiğini belirtti. Şanlıurfaspor ligden düştü. Yaşanan gelişmelerle birlikte ligden çekilme kararı aldı. Oluşan durumun ardından herkesim tepki yağdı TFF’ye. Takıma sahip çıkılması için yerel yönetim ve kurum amirleri davet edildi.

Şanlıurfaspor eski Başkanı Kemal Saraçoğlu, takıma sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Saraçoğlu, şunları belirtti:

”Şanlıurfasporu Şampiyon yapan yönetime, bırakması için baskı yapmak amacıyla, o zamanki il yönetim yetkilileri talimatıyla, sabah 7’de en az 200 polis Urfasporun tesislerine baskın yapmıştı. Çalışan personel evlerinden alınmıştı. Urfasporun 51 yıllık tarihinde Bu Polis baskını bir ilk olarak tarihe geçmişti. Sn. Vali beyin, Sn. Bld. Başkanlarımızın, Sn. Milletvekillerimizin ve Urfaspor’da Görev yapan Geçmiş Başkan ve yöneticilerinde bulunduğu yemekli bir ortamda mikrofonla konuştuğum söylemi tekrar ediyorum.

Buradan tüm yetkililere sesleniyorum. Bizim dönemde dahil Şanlıurfaspor’un batmasına neden olan tüm hesaplar çok ciddi bir şekilde incelenmeli, yolsuzluk ve usulsüzlük yapanlar tespit edilmeli ve cezası verilmeli, 53 yıllık çınar olan Urfaspor battı deyip üstünü kapatmak doğru değil.”

HABERLER  Karaköprü'de imara açık boş arsa ihaleyle satılacak
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.