enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5987
EURO
34,7452
ALTIN
2.497,10
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne ilişkin, gelecek nesillere şanlı tarihin canlı tutularak aktarılması gerektiğini belirtti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
15.07.2020 12:04
0
A+
A-

 Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne ilişkin, gelecek nesillere şanlı tarihin canlı tutularak aktarılması gerektiğini belirtti. 

Vali Abdullah Erin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile basın toplantısı düzenledi. 

Yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi veren Erin, 15 Temmuz 2016 tarihinin, Türk Milletinin bu toprakları yeniden vatan kılışının yıl dönümü olduğunu belirtti.

O gün yaşananlardan millet olarak çok önemli dersler alınması gerektiğini vurgulayan Erin,

“Şanlı bir tarihe ve geçmişe sahip olmak, elbette millet olarak övünülecek bir durum. Dünya milletleri arasında da en fazla övünülecek milletlerin başındayız. Ama şanlı bir tarihe sahip olmak, tek başına yeterli değil. Bu tarihten ders almak, hafızalarda canlı tutmak, gelecek nesillere bunu aktararak tarih şuurunu ve bilincini yüksek tutmak zorundayız.” dedi.

Vatandaşları kentteki 15 Temmuz etkinliklerine davet eden Vali Erin, programa katılacak vatandaşların, maske ve sosyal mesafe kurallarına titizlikle riayet etmelerini rica etti.

Toplantıya, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Başkanı Mehmet Yavuz da eşlik etti. 

HABERLER  Balıklıgöl’ün suyu çevre bilinci için bisikletle Van Gölü’ne götürülecek
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.