enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5327
EURO
34,9418
ALTIN
2.435,60
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
32°C
Şanlıurfa
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Şanlıurfa’da Kurban Bayramı hazırlıkları

Şanlıurfa’da vatandaşların sorunsuz bir şekilde Kurban Bayramı’nı geçirebilmesi için tüm hazırlıklar tamamladı.

Şanlıurfa’da Kurban Bayramı hazırlıkları
29.07.2020 19:33
0
A+
A-

Şanlıurfa’da vatandaşların sorunsuz bir şekilde Kurban Bayramı’nı geçirebilmesi için tüm hazırlıklar tamamladı.


Kurban Bayramında tüm ekipleri ile sahada oluşabilecek aksaklıkları gidermek için hazır bekleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların sağlığı için İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararları neticesinde çalışmalarını başlattı.

Mezarlıklar bayrama hazır
Bayram süresince vatandaşların yoğun bir şekilde kullanacağı Mezarlıklarda temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi bir yandan da Mezarlıklar için toplu taşımada ek seferler başlatıyor.

Kurban yakalama timi hizmet verecek
Her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramında özel Kurban yakalama timi kuruldu. Kesim sırasında kaçan kurbanlıkların çevreye ve kendisine zarar vermeden kontrol altına alınabilmesi için veterinerin bulunduğu özel ekipte, kaçan hayvanlar etkisiz hale getirilerek sahibine teslim edilecek.

Zabıta ekipleri denetimlerini sürdürüyor
Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Kurban Bayramı denetimlerini iki katına çıkardı. Bayram öncesi kent merkezinde AVM, market ve tatlı üretim imalathaneleriyle satış noktalarını denetleyerek vatandaşların sağlığını tehdit eden tüm olanaklar ortadan kaldırdı.

Alo 153, 24 saat görev başında olacak
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm hizmet birimlerinin tek çatı altında toplandığı Alo 153 Büyükşehir öneri ve talep hattı da bayram süresince 24 saat esası ile görevine devam edecek. Talep ve önerileri olan vatandaşların kayıtları oluşturularak ilgili birime iletilecek.

HABERLER  Akçakale zabıtasından korona virüs denetimi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.