enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3679
EURO
35,1221
ALTIN
2.324,78
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Klimadan çıkan yangın evi küle çevirdi

ADANA’DA KLİMA ÜNİTESİNDEKİ PATLAMA SONUCU ÇIKAN YANGINDA EV KÜLE DÖNDÜ. EVİN SAHİBİ YAŞLI KADIN

Klimadan çıkan yangın evi küle çevirdi
01.08.2020 08:28
0
A+
A-

Adana’da klima ünitesindeki patlama sonucu çıkan yangında ev küle döndü. Evin sahibi yaşlı kadın "Her şeyim gitti" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Merkez Yüreğir ilçesi Hacı Sabancı Bulvarı’nda kocası yıllar önce ölen ve ondan kalan bin 600 liralık emekli maaşıyla geçimini sağlayan 5 çocuklu 88 yaşındaki Bedriye Zeren, dün Kurban Bayramı’nın ilk günü bayram şekerlerini hazırlayıp iki katlı evinin balkonunda oturmaya başladı. Bir süre sonra klimanın iç ünitesinde patlama meydana geldi. Daha sonra da yangın çıktı. Bastonla güçlükle yürüyen Zeren aşağı inip yanmaktan son anda kurtuldu. Zeren’in komşuları hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yangını söndürdü ancak evdeki eşyalar küle döndü. Yangın nedeniyle Zeren’in bayramlaşmaya gelen çocuklara hazırladığı şekerlerin yandığı evin duvar ve kapılarının da zarar gördüğü tespit edildi.
Zeren’in dün canını zor kurtardığı evine bugün tekrar gelince gözyaşlarına boğularak, "Benim kiraya çıkacak param yok. Çekyatlarımı da yeni almıştım. Her şeyim gitti. Bu yangın gece çıksa ben kurtulamazdım. Şimdilik çocuklarımda kalıyorum. Ama sonra ne yapacağımı bilmiyorum’’ dedi.

HABERLER  Şanlıurfa'da 2.2 büyüklüğünde deprem
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.