enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

İHH, İncirlik Üssü’nün kapatılması için konvoyla yola çıkacak

İHH, İncirlik Üssü’nün kapatılması için konvoyla yola çıkacak
31.10.2023 19:27
0
A+
A-

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Filistinlilere yönelik her işlemde önce siyonizmin, sonrasında da İncirlik Üssü’nün parmağı olduğunu belirterek, İncirlik Üssü’nün kapatılması için konvoyla yola çıkacağını duyurdu.

İHH Şanlıurfa Şubesi de eyleme çok sayıda araçla katılacak.

İHH, “Tüm Türkiye’den Araçlarımızla İncirlik Üssü’ne Gidiyoruz” sloganıyla ülke genelinde bir eylem başlatacak.

İsrail katliamına maruz kalan Filistinlilere yönelik her işlemde önce siyonizmin, sonrasında da İncirlik Üssü’nün parmağı olduğunu belirten İHH temsilcileri, İncirlik Üssü’nün kapatılması için Türkiye’nin dört bir yanından araçlarla buraya gidecek.

Eyleme İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Şubesi destek verecek.

CUMA GÜNÜ BAŞLAYACAK YÜRÜYÜŞE KATILMA ÇAĞRISI

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, imkânı olan herkesi bu yürüyüşe katılmaya, imkân bulamayanların maddi destek vermeye ve vicdan sahibi tüm insanları da işgal rejimine karşı durmaya davet etti.

Yıldırım, “Biz, İncirlik Üssü’ne yüzbinlerce insan ile yürüyeceğiz. Türkiye halkı, ayağa kalkın ve binlerce insan olarak yola çıkın. Evlerinizde durmayın, yatmayın, uyumayın. Çocuklar ölüyor. Bu çocukların ölümüne sessiz kalırsanız bizim çocuklarımıza da aynısı yapılacak… İncirlik Üssü’ne yürüyeceğiz. Türkiye’nin her tarafından, ilçesinden, mahallesinden arabanızla, otobüsler tutarak, gelemiyorsanız otobüs parası verip insanları göndererek destek verin, İncirlik Üssü’nün etrafını kuşatalım” dedi.

Yürüyüş, 1 Eylül Cuma günü Türkiye’nin dört bir yanından İncirlik Üssü’ne doğru başlayacak.

HABERLER  Şanlıurfa'da bunaltıcı sıcaklıklar etkisini göstermeye başladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.