enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5011
EURO
34,7241
ALTIN
2.486,93
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

GAZETECİ ALİ ŞEN, BAHATTİN YILDIZ’A KARŞI KUMPAS KURULMAKTADIR

Gazeteci Ali Şen, AK Parti’nin başarılı İl Başkanlarından olan Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız’a karşı kumpas kurulduğunu ifade ederek, “Kime haksızlık yapılmışsa çıksın ortaya avukat parasını ben vereceğim” dedi.

GAZETECİ ALİ ŞEN, BAHATTİN YILDIZ’A KARŞI KUMPAS KURULMAKTADIR
03.08.2020 14:31
0
A+
A-

Gazeteci Ali Şen, AK Parti’nin başarılı İl Başkanlarından olan Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız’a karşı kumpas kurulduğunu ifade ederek, “Kime haksızlık yapılmışsa çıksın ortaya avukat parasını ben vereceğim” dedi.

Şanlıurfa’da ortaya çıkan bir ses kaydında söylenenler Şanlıurfa kamuoyunda sıkça yayınlanmaya ve paylaşılmaya başlandı. Söz konusu ses kaydında Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ile ilgili çirkin iddialarda bulunuldu.

Ses kaydının yayılmasından sonra Gazeteci Ali Şen, Bahattin Yıldız’a komplo kurulduğunu, başarılı başkanın başarısını çekemediklerini ifade ederek; “Son zamanlarda laboratuvar ortamında hazırlanan ses kayıtlarıyla kimin konuştuğu, kimin suçladığı belli olmayan kumpas kayıtlarla insanlar yıpratılmaya çalışılıyor. Bu kumpasta bir itibar suikastı oluyor, göreve geldiği bugünden beri Şanlıurfa’nın dengelerini de gözeterek görevini yapmaya çalışan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, en son bu kayıtlardan dolayı muzdarip olmuş durumdadır.
Hiç kimse hatasız değildir, eğer ki Bahattin Yıldız 1 kişiye zarar vermişse haksızlık yapmışsa ortaya çıksın.” dedi.
Gazeteci Şen, laboratuvar ortamlarında hazırlanan ses kayıtları ile Başkan Bahattin Yıldız’ı yıpratmaya çalışanlar olduğunu ifade etti.

Her zaman Şanlıurfa’da huzuru ve barışı sağlamaya çalışan Başkan Yıldız, en son merkez ve ilçelerde belediye seçimlerinde büyük başarı sağlayarak ipi göğüslemiş, AK Parti’nin Şanlıurfa’da 1. Parti olarak çıkmasına vesile olmuştur.

Bu tür itibar suikastı yapanların amaçlarının farklı olduğunu ifade eden Gazeteci Ali Şen yaklaşan AK Parti kongresi öncesinde bu tür olayların olacağını belirterek aklıselim olan insanların bu tür işlere tevessül etmeyeceğini ve yine aklıselim olan insanların bu tür şeylere inanmayacaklarını ifade etti.

HABERLER  Başkan Kuş'tan Miraç Kandili mesajı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.