enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5706
EURO
34,7604
ALTIN
2.491,29
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Şanlıurfa’da sokakta yatan adam hayırseverlerden destek bekliyor

Şanlıurfa’da sokakta yatan adam hayırseverlerden destek bekliyor

Şanlıurfa’da sokakta yatan adam hayırseverlerden destek bekliyor
16.01.2023 12:25
0
A+
A-

Adana’da yaşayan bir adam işsiz kalınca Şanlıurfa’daki babanın yanına geldi fakat babası da vefat etti. Kimsesiz kalan adam günlerdir soğuk kış günlerinde sokakta yaşıyor.

Adana’da çalıştığı sırada işinden olan ve henüz ismi öğrenilemeyen 30 yaşlarındaki adam Şanlıurfa’ya gelerek babasının yanında kalmaya başladı ama babası da vefat edince ortada kaldı. Kimsesiz kalan adam günlerdir Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Tekel Caddesinde soğuk kış gecelerinde dışarıda yatmaya başladı.

Kış mevsiminde akşamları caddenin bir köşesinde çimento üzerinde sünger ve battaniye ile yaklaşık 15 gündür yatan adam hayırseverlerden destek bekliyor.

Engelli olduğu da öğrenilen adamın içler acısı halini gören çevredeki vatandaşlar soğuk geçen bu günlerde yetkili kesimlerden yardım talep etti.

Öte yandan geçen cumartesi günü Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın Şoförler Derneğini ziyaret ettiği sırada derdiğini anlatmak isteyen kimsesiz adamın valinin çevresinde bulunanlar tarafından engellendiği iddia edildi.

HABERLER  Haliliye Belediyesi, aylık 15 ton ekmek topluyor
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.