enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Şanlıurfa’da “isotlu, fıstıklı” trafik denetimi

Şanlıurfa’da yapılan trafik denetimlerinde sürücülere ve yolculara yöresel ürünlerin de aralarında bulunduğu çeşitli hediyeler verildi.

Şanlıurfa’da “isotlu, fıstıklı” trafik denetimi
03.08.2020 19:22
0
A+
A-

Şanlıurfa’da yapılan trafik denetimlerinde sürücülere ve yolculara yöresel ürünlerin de aralarında bulunduğu çeşitli hediyeler verildi.

Türkiye genelinde Kurban Bayramı dolayısıyla eş zamanlı yapılan denetimler kapsamında, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, Şanlıurfa-Diyarbakır kara yolunda denetim yaptı.

Vali Vekili Metin Esen’in de katıldığı denetimde, trafik polisleri araçları durdurarak uyarılarda bulundu.

Sürücülerin ve yolcuların bayramını kutlayan Esen, sürücüleri hız yapmamaları, kemer takmaları, uykusuz yolculuk yapmamaları konusunda uyardı.

Esen, daha sonra sürücülere ve yolculara çikolata, düdük ve içinde yörede üretilen isot, Antep fıstığı ve nar ekşisi gibi hediyeler verdi.

Esen, gazetecilere, kurban bayramı dolayısıyla yollarda yoğunluk yaşandığını, bu yoğunluğun kazasız sonuçlanması için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

İçişleri Bakanlığı tarafından alınan tedbirleri yerinde kontrol ettiklerini belirten Esen, “Özellikle yorgun ve uykusuz araç kullanılmaması, hatalı şerit ihlali yapılmaması, hız ihlali, emniyet kemeri takılmaması gibi konularında sürücülerimize uyarılarda bulunduk. Sürücülerce kuralların uygulandığını büyük bir memnuniyetle gördük.” dedi.

Esen, bayramlarda trafik yoğunluğunun arttığına dikkati çekerek, sürücülerden daha dikkatli olmalarını istedi.

HABERLER  Şanlıurfa’daki orman yangını büyümeden kontrol altına alındı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.