enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5882
EURO
34,7936
ALTIN
2.508,04
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Tercih yapacak adaylara rehberlik desteği

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Harran Üniversitesi işbirliği ile kurulan “Tercih destek merkezi” adaylara hizmet desteği veriliyor.

Tercih yapacak adaylara rehberlik desteği
12.08.2020 19:13
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Harran Üniversitesi işbirliği ile kurulan “Tercih destek merkezi” adaylara hizmet desteği veriliyor.


Üniversite adaylarının en yoğun olduğu illerden biri olan Şanlıurfa’da 37 bin 308 öğrencinin katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’ndan başarılı olan öğrencilerin doğru tercih yapabilmeleri için kurulan bu merkezde birçok aday öğrenci hizmet alabilmekte. YKS tercih destek merkezinde üniversite adaylarına meslek ve üniversite tanıtımı ile tercih listelerinin oluşturulması konusunda Harran Üniversitesi uzman öğretim elemanları tarafından destek ve danışmanlık yapılmakta.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Harran Üniversitesi işbirliği ile kurulan tercih destek merkezini Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik beraberinde Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsamettin Bulut, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız, Kütüphaneler Şube Müdürü Ömer Aslan ve Kütüphaneler Şube Müdürlüğü Koordinatörü Murat Ercan ile ziyaret ettiler. Ziyarette tercih yapacak olan aday öğrencilerle bir araya gelindi.
Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik yaptığı açıklamada, “Verdiğimiz danışmanlık hizmetleri ile aday öğrenciler doğru tercih ve doğru meslek seçimi yapmaktır. Tercih Destek Merkezi 14 Ağustos 2020 tarihine kadar hizmet verecektir. Bu hizmeti almak isteyen üniversite adaylarını bekliyoruz ve Harran Üniversitesini tercih etmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Son Dakika Şanlıurfa'da okullar açılacak'mı?
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.